Hyundai IONIQ voorraadactie:

€ 3.380 voordeel


Bij Ames Sales Outlet en Ames Occasioncentrum hebben wij een unieke voorraad zeer jong gebruikte Hyundai IONIQ Electric modellen op voorraad in de kleuren Phantom Black of Aurora Silver. Al onze voorraadmodellen zijn rijk uitgerust met o.a. 8'' navigatiescherm, smart key met starknop, achteruitrijcamera, 16'' lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting en automatische airconditioning. Ook geniet u van een scherp actietarief vanaf € 31.460 rijklaar.

Alle voordelen op een rij:

 € 3.380 voordeel

 Rijk uitgeruste Comfort uitvoeringen

 4% bijtelling

 Actieradius  +/-200 kilometer

 Volledig emissievrij rijden

 3 fasen laden

Unieke kans voor de zakelijke rijder

Voor zakelijke rijders is de volledig elektrische Hyundai IONIQ ook zeer gunstig. Bij aanschaf dit jaar kunt u nog gebruik maken van 60 maanden 4% bijtelling. Onze voorraad is beperkt en de spelregels voor de zakelijke rijders veranderen volgend jaar, dus wees er snel bij. Op=op!

Bekijk voorraad

Zijn tijd vooruit

De nieuwe Hyundai IONIQ legt de lat hoog, in elk opzicht. Van zijn geavanceerde elektrische aandrijflijn en zijn opvallende, unieke design tot zijn praktische gebruiksmogelijkheden, vooruitstrevende technologieën en hoogwaardige afwerking. De IONIQ is niet zomaar een auto: hij belichaamt de toekomst van automobiliteit en maakt de hele beleving van autorijden bijzonder energie-efficiënt en plezierig. De toekomst is elektrisch.

Operational Lease vanaf € 429 p.m.

Indien u de Hyundai IONIQ liever wilt leasen dan is Operational Lease zeker een goede optie. Full operational lease betekent dat alle kosten die voortkomen uit het gebruik van de auto in het leasecontract worden opgenomen. Het is de meest uitgebreide vorm van leasen. De klant betaalt een vast bedrag per maand aan de leasemaatschappij, die vervolgens verantwoordelijk is voor alle kosten die het gebruik van de auto met zich meenemen.

Meer informatie

Voorraad Hyundai IONIQ Electric

Meer filters
Minder filters
{{vm.totalRows}} {{vm.totalRows == 1 ? 'RESULTAAT' : 'RESULTATEN'}}
{{selectedFacet.display}} ×
Sorteer op
Prijs van laag naar hoog
Prijs van hoog naar laag
Van A tot Z
Korting van hoog naar laag
{{product.brand}} {{product.model}} {{product.type}}
-{{product.discount}}%
Hybride Elektrisch Benzine Diesel Aardgas
Automaat Schakel
{{product.year}}
Private lease
Financial lease
De voorraad wordt geladen.
Geen resultaten gevonden.
Laat meer zien

Interesse in onze Hyundai IONIQ voorraadactie?

Vraag hieronder vrijblijvend een proefrit, een offerte of meer informatie aan. Wij nemen spoedig contact met u op.