Ames Occasioncentrum ontvangt 100% onderhouden kwaliteitslabel

Per 1 maart 2018 is Ames deelnemer van het 100% onderhouden kwaliteitslabel. Onlangs ontvingen drie medewerkers van Ames Occasioncentrum hun felbegeerde certificaat, waardoor zij zich 100% expert mogen noemen. Alleen officieel opgeleide 100% experts mogen het label toekennen aan occasions. Zij weten exact wat de normen zijn waaraan een auto met een label moet voldoen.

 

Wat belooft het label?

100% onderhouden is een nieuw auto-onderhoud label, dat waarde aan goed onderhouden auto’s toevoegt, namelijk een eerlijk oordeel of een auto een sluitende onderhoudshistorie heeft. Dit label helpt u, wanneer u besluit een gebruikte auto willen kopen, door gecontroleerd inzicht te geven wanneer een auto altijd het goede onderhoud heeft gehad.

Lees ook

Volkswagen Passat van Ames 12 keer de wereld rond do, 19 oktober
De Volkswagen Passat van de familie Fokke behaalde deze maand de 500.000 kilometer, een afstand die gelijk staat aan 12 keer de wereld rond. Menno en Annelies Fokke zijn al jarenlang naar volle tevredenheid klant bij Ames Auto-bedrijf. Als ze in 2004 op zoek zijn naar een betrouwbare familiewagen voor lange afstanden, is de keus voor een Volkswagen Passat van Ames al ''snel gemaakt."
Autoblog rijdt in de occasions van Ames wo, 09 augustus
Autojournalist Wouter Karssen, bekend van onder meer Autoblog, rijdt in de SEAT Leon ST en de Volkswagen Polo Bluemotion van het Ames Occasioncentrum. Iedere week rijdt hij of een collega in één occasion om deze te testen en de kijkers van advies te voorzien. waar moet u op letten wanneer u deze gebruikte auto koopt? Wat zijn de pluspunten? Hoe is het aanbod? Wat is een gangbare prijs? De onafhankelijke mannen van Autoblog geven hier in een wekelijks item antwoord op.