Klassiekers met een bijzonder verhaal

Wij zijn trots op de rijke historie van Ames Autobedrijf en de merken die wij voeren. Door de jaren heen heeft Ames unieke Classic Cars verzameld, elk met een eigen verhaal. De Ames Classic Cars zijn te bewonderen bij de verschillende Ames dealerbedrijven van Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA en onze universele garage Service Only. Al onze Classic Cars zijn, gezien de historische waarde, niet bestemd voor de verkoop.

Classic Cars met een bijzonder verhaal

Uniek boek over Ames Classic Cars

Actieprijs: van € 29,95 voor € 19,95

Ames viert dit jaar het 75 jaar Volkswagen dealerschap. Door de door jaren heen hebben wij talrijke unieke Classic Cars verzameld; de modellen waar Ames het succes aan te danken heeft. Speciaal voor dit jubileum zijn deze auto's gebundeld in een boek. Een historisch overzicht van prachtige klassiekers met elk een bijzonder verhaal. Dit Ames Classic Car boek is te bestellen voor € 19,95. Het ideale cadeau voor je (groot)vader!

Bestel uw boek

Maak kennis met onze Classic Cars

 

Bekijk alle Classic Car video's

Legendarisch VW Bus Festival is terug van weggeweest

Liefhebbers van Volkswagen-busjes opgelet: het legendarische VW Bus Festival is terug van weggeweest! 16 jaar na de laatste editie zetten duizenden Volkswagen-busjes binnenkort koers naar Hannover, waar van 23 t/m 25 juni het VW Bus Festival 2023 plaatsvindt, de grootste bijeenkomst van Volkswagen-busjes ter wereld. Tickets gaan vanaf vandaag in de verkoop. Wees er dus wel snel bij, want een beperkt aantal toegangskaarten wordt aangeboden met een speciale ‘early bird’ korting.

Meer informatie over het VW Bus Festival is te vinden op www.vw-bus-festival-2023.de

Bekijk onze verzameling Classic Cars

{{vm.totalRows}} RESULTATEN
{{selectedFacet.display}} ×
Sorteer op
Jaartal van laag naar hoog
Jaartal van hoog naar laag
Van A tot Z
Van z tot A
Geen resultaten gevonden.

Ames Classic Cars miniatuur 

Wij hebben een unieke verzameling Classic Cars van verschillende merken die wij nu ook nagemaakt hebben in miniatuur. Bekijk nu ook al onze miniatuur Classic Cars! Alle miniatuur auto's hebben wij dus daadwerkelijk als Classic Cars fysiek in de showroom staan. 

Bekijk Classic Cars miniatuur