Ames Oranje Black Friday

Scherpe acties op alle merken inclusief occasions en service

Black Friday valt dit jaar samen met het WK voetbal dus dat betekent dat u dit jaar van extra veel Oranje Black Friday voordeel profiteert. Wij bieden EXTREEM SCHERPE ACTIES op alle merken (Volkswagen, Audi, SKODA en SEAT), occasions en service. Wees er snel bij, want onze acties zijn beperkt beschikbaar en OP=OP! 

 

Update: wij verlengen onze Oranje Black Friday acties zolang Nederland in het WK zit.

Interesse in onze Oranje Black Friday acties?

Onze sterspelers dit WK 

Ieder WK kent een aantal blikvangers waar iedereen tijdens het toernooi extra op let. Hieronder vind je onze sterspelers die u tijdens de actieperiode gedurende dit toernooi in de gaten moet houden. 

Bovenstaande acties zijn geldig zolang Oranje in het WK zit

Nederland speelt zijn volgende wedstrijd over:

countdownmail.com

Oranje winactie

Volg onze social media kanalen en houd deze de komende tijd goed in de gaten, want wij verloten geweldige oranje prijzen! 

facebook  Volg ons hier

linkedin  Volg ons hier

instagram  Volg ons hier

Classic Cars met een bijzonder verhaal

Uniek boek over Ames Classic Cars

Ames viert dit jaar het 75 jaar Volkswagen dealerschap. Door de door jaren heen hebben wij talrijke unieke Classic Cars verzameld; de modellen waar Ames het succes aan te danken heeft. Speciaal voor dit jubileum zijn deze auto's gebundeld in een boek. Een historisch overzicht van prachtige klassiekers met elk een bijzonder verhaal.

Oranje Black Friday actie
Normaal is het boek te koop voor € 29,95. Het boek is nu tijdens de Oranje Black Friday tijdelijk verkrijgbaar voor € 19,95!

Bestel uw boek

Interesse in onze Oranje Black Friday acties?

Geef hieronder uw voorkeuren door, wij komen graag met u in contact.