Ontdek onze nieuwe modellen bij Ames Oud-Beijerland op zaterdag 27 juni

Op zaterdag 27 juni vinden maar liefst vijf modelintroducties plaats op het parkeerterrein van Ames Oud-Beijerland. Kom langs en profiteer van deze unieke kans om kennis te maken met vijf nieuwe modellen van onze merken. Plan hier alvast een proefrit met uw gewenste model!

De afgelopen periode zijn er door de merken die wij voeren veel nieuwe modellen geïntroduceerd. Stuk voor stuk aansprekende auto's, maar welke past het best bij u? Wij bieden u de gelegenheid om vijf nieuwe modellen met elkaar te vergelijken zodat u de juiste keuze kunt maken. Onze collega's ter plaatse vertellen u graag alles over onze nieuwe verschijningen. Wenst u een proefrit te maken met één of meerdere auto's? Met zowel de Volkswagen Golf 8, Volkswagen T-Roc Cabrio, SKODA Octavia Combi en SEAT Leon kan worden proefgereden! Plan uw proefrit alvast snel en eenvoudig via onderstaand formulier. 

Plan een proefrit

Volkswagen T-Roc Cabrio

T-Roc Cabrio

Zorgeloos rijden met de wind door u haren, dat is vrijheid volgens Volkswagen. Deze nieuwe Volkswagen combineert als geen ander het robuuste van een SUV met het comfort van een open dak. Een auto vol features, kracht en karakter.

vinkje Juni 2020 geïntroduceerd

vinkje Vanaf € 36.600

vinkje Beschikbaar voor proefrit

Bekijk T-Roc Cabrio

SEAT Leon

SEAT Leon

Hij is er: de vierde generatie SEAT Leon. Een auto die niet voor de veilige, maar voor de gedurfde weg gaat. En dat straalt 'ie ook uit. Strak design. Sportieve wegligging. Hij is efficiënter, sportiever, interactiever en veiliger dan ooit. 

vinkje Mei 2020 geïntroduceerd

vinkje Vanaf € 31.495

vinkje Beschikbaar voor proefrit

Bekijk Leon

SKODA Octavia Combi

SKODA Octavia

SKODA’s bestseller zet op alle fronten grote stappen vooruit. Hij is nog ruimer, 100% connected en leverbaar met de nieuwste assistentiesystemen. Dat alles combineert de OCTAVIA met kwaliteit en natuurlijk een scala aan Simply Clever-details.

vinkje April 2020 geïntroduceerd

vinkje Vanaf € 34.790

vinkje Beschikbaar voor proefrit

Bekijk Octavia Combi

Volkswagen Golf 8

VW Golf

De nieuwste versie van het icoon oogt dynamischer dan ooit en is de enige in het ‘Golf-segment’ met standaard een volledig digitale cockpit. Hij biedt meer keuze dan ooit en slaat de brug naar elektrisch rijden met maar liefst vijf hybrideversies.

vinkje Februari 2020 geïntroduceerd

vinkje Vanaf € 25.995

vinkje Beschikbaar voor proefrit

Bekijk Golf 8

Audi A3 Sportback

Audi A3

Audi’s nieuwe compacte middenklasser heeft een sportief design, is volledig gedigitaliseerd en krijgt krachtige en efficiënte motoren. Slimme assistentiesystemen dragen bij aan veiligheid, efficiency en comfort.

vinkje Wordt juli 2020 geïntroduceerd

vinkje Vanaf € 34.370

 Niet beschikbaar voor proefrit

Bekijk A3 Sportback

Veilige locatie: parkeerterrein Ames Oud-Beijerland

Wij kiezen er bewust voor om de presentaties van de auto's in de gezonde buitenlucht op het parkeerterrein van onze vestiging te laten plaatsvinden. Hier hebben wij meer dan genoeg ruimte om voldoende afstand te houden. Uiteraard hanteren wij ook de door onszelf genomen coronamaatregelen.  

Wenst u op 27 juni bij Ames Oud-Beijerland een proefrit te maken? 

Via onderstaand formulier kunt u vrijblijvend een proefrit plannen met één of meerdere van onze nieuwe modellen.