Bijtellingsvoordeel op onze elektrische modellen

Profiteer nog van de lage bijtelling van voorgaande jaren en bespaar duizenden euro's!

Wij hebben diverse elektrische modellen op voorraad met bouwjaar 2019, 2020 en 2021 waarbij u dus nog profiteert van de lage bijtellingsregels die toen gelden. Vanaf 2022 is de bijtelling op elektrische auto's namelijk verhoogd naar 16%. Pak daarom nu uw kans met onze laatste voorraadmodellen met de lage bijtelling van de afgelopen jaren. Zo kunnen wij u op nieuwe en zeer jong gebruikte elektrische Volkswagen, SKODA, SEAT en Audi modellen nog 12%, 8% of zelfs 4% bijtelling bieden.

Nu snel rijden!

Door het wereldwijde chiptekort heeft u met nieuw te bestellen auto's te maken met lange levertijden. Echter, als u kiest voor een model uit voorraad dan profiteert u juist van snel rijden. Zo kunt u meestal al binnen 14 dagen rijden!

Bekijk onze EV-voorraad

€ 3.350 EV-subsidie

Profiteer nu tijdelijk van €3.350 EV-subsidie bij aankoop of Private Lease van een elektrische auto. Voor een gebruikte elektrische auto geldt een EV-subsidie van €2.000. Wees er snel bij, want de subsidiepot raakt snel leeg! 

Meer informatie

Onze elektrische voorraadmodellen op een rij

SKODA
Citigo-e iV

Nieuwprijs: € 23.210

Actieprijs € 18.495

8% bijtelling

 

Bekijk voorraad

Volkswagen
ID.3

Binnen 14 dagen rijden

Rijklaar vanaf € 35.970

8%, 12% en 16% bijtelling 

ID.3 lage bijtelling

 

Bekijk voorraad

Volkswagen
ID.4

Binnenkort verwacht

Rijklaar vanaf € 49.930

16% bijtelling 

 

Bekijk voorraad

SKODA
ENYAQ iV

Binnen 14 dagen rijden

Rijklaar vanaf € 64.995

12% bijtelling 

 

Bekijk voorraad

Audi 
e-tron

Van: € 114.000

Actieprijs € 74.995

4% en 12% bijtelling

 

Bekijk voorraad

Audi 
e-tron Sportback

Van: € 83.029

Actieprijs € 74.495

8% en 12% bijtelling

 

Bekijk voorraad

Audi 
e-tron GT

Binnen 14 dagen rijden

Rijklaar vanaf € 114.190

16% bijtelling

e-tron gt

 

Bekijk voorraad

Operational Lease de CUPRA Born vanaf € 599 p.m.

Via AA Lease bieden wij u de unieke mogelijkheid om deze auto te rijden via Operational Lease vanaf € 599 per maand. U heeft de keuze uit twee complete uitvoeringen: de Adrenaline One en Performance One. Geef hieronder uw voorkeur door en AA Lease neemt spoedig contact met u op. Zodoende helpen zij u graag verder in uw zoektocht naar deze sportieve hot hatch. De CUPRA Born is sinds oktober 2021 verkrijgbaar op de Nederlandse markt.

Bekijk CUPRA Born

Interesse in één van onze elektrische voorraadmodellen?

Maak via onderstaand button uw interesse in één van onze elektrische modellen kenbaar en wij nemen spoedig contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Wij gaan graag met u op zoek naar de beste deal!

  WhatsApp ons
 bellen Bel ons op 088-3749765

Handel snel!

Landelijk bestaat er door het wereldwijde chiptekort en de grote vraag naar elektrische auto's serieuze schaarste voor snel te leveren elektrische auto's. Ook wij merken dat dit segment auto's  zeer in trek is en daarom wisselt ons aanbod continu, wees er daarom snel bij en handel direct als uw interesse heeft in een elektrische auto uit onze voorraad. OP=OP!

Chiptekort

Op dit moment bestaan er lange levertijden voor nieuw te bestellen auto's door het wereldwijde chiptekort. Door deze ontwikkelingen kan het zijn dat u zo een half tot een heel jaar moet wachten op uw nieuw te bestellen auto. Kies daarom voor een elektrische auto uit voorraad en voorkom lang wachten. 

  Lage bijtelling

  Snel rijden

  Actieprijzen

  Rijk uitgerust

Actieradius maximaal benutten 

Er bestaat nog wel eens discussie over het verschil in de maximale actieradius en het daadwerkelijke rijbereik van een elektrische auto. Daarom hebben wij autojournalist Werner Budding gevraagd om een video te maken waarin hij uitlegt waardoor dit verschil ontstaat en geeft hij een aantal tips hoe u als bestuurder uw rijbereik kan vergroten.

Totaal oplossing voor elektrisch rijden

auto laden ames

Naast een fraai aanbod van uiteenlopende elektrische auto's, bieden wij u via Mobilitics ook volledige ontzorging aan bij alles wat komt kijken bij elektrisch rijden.

Wij bieden verschillende type laadpalen aan, ontdek welke oplossingen het beste bij uw situatie passen. Wij kunnen u voorzien in elke laadpaal behoefte: thuisladen, op het werk of op een openbare parkeerplaats. Met onze configurator ziet u snel en eenvoudig welke laadpaal het beste past bij u en uw auto. Bovendien ziet u direct waar u op moet letten bij het kiezen van een laadpaal. Ames adviseert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en de kosten. Zowel het kopen als het huren van een laadpaal is mogelijk, evenals de installatie ervan.

Meer over ons laadpaal aanbod

Bekijk onze elektrische voorraad

Meer filters
Minder filters
{{vm.totalRows}} {{vm.totalRows == 1 ? 'RESULTAAT' : 'RESULTATEN'}}
{{selectedFacet.display}} ×
Sorteer op
Prijs van laag naar hoog
Prijs van hoog naar laag
Van A tot Z
Korting van hoog naar laag
{{product.brand}} {{product.model}} {{product.type}}
-{{product.discount}}%
Hybride Elektrisch Benzine Diesel Aardgas
Automaat Schakel
{{product.year}}
Private lease
Financial lease
De voorraad wordt geladen.
Geen resultaten gevonden.
Laat meer zien

Interesse in één van onze elektrische modellen?

Kies via onderstaand formulier uw favoriete model en vraag vrijblijvend een proefrit, offerte of meer informatie aan.