Ames Demo Weken

Scherp geprijsd, rijk uitgerust en snel leverbaar 

Tijdens de Ames Demo Weken profiteert u van extra veel voordeel op onze demonstratie-auto's van alle merken: Volkswagen, Audi, SKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. Profiteer nu van duizenden euro's voordeel t.o.v. de nieuwprijs!

Stadsauto's, SUV's, stationwagens, hatchbacks, sportieve auto's en elektrische modellen: per merk hebben wij uiteenlopende demo's op voorraad in verschillende uitvoeringen, kleuren en motoren. Vanwege het wereldwijde chiptekort lopen de levertijden sterk op, daarom is het nu extra aantrekkelijk om te kiezen voor een demovoertuig. Zo rijdt u al snel weg in uw nieuwe auto en voorkomt u maanden wachten. 

Alle voordelen op een rij:

 Veel voordeel t.o.v. de nieuwprijs

 Rijk uitgeruste auto's

 4 jaar garantie

 Binnen één week leverbaar

 Nauwelijks kilometers op de teller

Waarom kiezen voor een Ames demo?

Al onze demonstratie-auto's betreffen luxe uitvoeringen die standaard zeer rijk uitgerust met tal van comfortabele opties en extra's. Daarnaast is het snelle rijden een groot voordeel wanneer u kiest voor één van onze demonstratie-auto's. Waar er voor sommige nieuw te bestellen auto door chiptekorten soms lange levertijden bestaan, garanderen wij u binnen één week de auto te kunnen leveren. Kiest u voor een demonstratie-auto van Ames, dan geniet u gewoon van 4 jaar garantie. Onze demo's zijn zeer jong en hebben daarom ook slechts weinig gereden kilometers op de teller staan. Onze demo's zijn zo goed als nieuw!


Voorraad Ames demonstratie auto's

Meer filters
Minder filters
{{vm.totalRows}} {{vm.totalRows == 1 ? 'RESULTAAT' : 'RESULTATEN'}}
{{selectedFacet.display}} ×
Sorteer op
Prijs van laag naar hoog
Prijs van hoog naar laag
Van A tot Z
Korting van hoog naar laag
{{product.brand}} {{product.model}} {{product.type}}
-{{product.discount}}%
Hybride Hybride Elektrisch Benzine Diesel Aardgas
Automaat Schakel
{{product.year}}
Private lease
Financial lease
De voorraad wordt geladen.
Geen resultaten gevonden.
Laat meer zien