NL
078 - 6143322

Audi vakantiecheck

Audi vakantiecheck uit laten voeren? In de zomer gaat u er waarschijnlijk vaker op uit, of zelfs op vakantie met uw Audi. Door de omslag van winter naar zomer kan het echter zo zijn dat bepaalde onderdelen van uw auto schade hebben opgelopen. Ames is een erkende Audi reparateur en specialist op het gebied van Audi onderhoud. Tijdens de vakantiecheck controleren wij de cruciale onderdelen van uw Audi, zodat u er zonder zorgen op uit kunt!

De vakantiecheck van Audi

Tijdens de vakantiecheck controleren wij uw auto op 20 belangrijke punten. Hierbij checken we onder andere de volgende punten:

Indien gewenst, is het mogelijk om bij de check aanwezig te zijn. In dat geval hoort u meteen onze bevindingen. Na de vakantiecheck ontvangt u een rapportage met alle gecontroleerde punten.

 

Plan direct uw werkplaatsafspraak

Actie Audi vakantiecheck 

Tijdens de zomeracties van Ames, voeren we bij Ames de vakantiecheck uit voor € 20. Hierbij controleren wij uw Audi op 20 controlepunten. Mocht uit één van deze 20 controlepunten een vervolgactie komen, dan zullen we eerst contact met u opnemen, voordat we deze uitvoeren. Vervolgacties pakken wij snel en vakkundig op zodat u klaar bent voor de zomervakantie!

  • Audi vakantiecheck: € 20,-

Audi vakantiecheck van Ames

Wanneer u kiest voor een vakantiecheck door Ames, dan kiest u voor een erkende Audi dealer. Onze Audi specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u om uw Audi klaar te maken voor de zomer.

Vinkje rood Gratis pechhulp in Europa

Vinkje rood Originele Audi onderdelen

Vinkje rood 4 jaar garantie

Vinkje rood Opgeleid Audi personeel

 

Plan direct uw werkplaatsafspraak