NL
078 - 6321000

Garantie Audi

Hoogwaardige kwaliteit beschermd met uitstekende garantie.

Maak een werkplaatsafspraak 

Iedere nieuwe Audi wordt afgeleverd met een uitgebreide garantie die zorgt voor optimaal rijplezier. Zo krijgt u 2 jaar fabrieksgarantie, zonder kilometerbeperking, op iedere nieuwe Audi. Waar ook ter wereld. Dezelfde garantieperiode geldt (ook zonder kilometerbeperking) voor reparaties die door ons worden uitgevoerd en bovendien op alle originele onderdelen. Voor alle Audi-modellen met een volledig verzinkte carrosserie geldt bovendien een garantie van 12 jaar op de gehele carrosserie. Ook geeft Audi 3 jaar garantie op de lak.

 

Audi Plus 2 Assurance

Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor extra garantiemogelijkheden. Met Audi Plus 2 Assurance bent u extra verzekerd tegen onverwachte reparatiekosten. U kunt rekenen op een snelle, vakkundige reparatie bij Ames Autobedrijf zonder hoge facturen achteraf. De Audi Plus 2 Assurance biedt een uitgebreide dekking die aansluit op de Audi fabrieksgarantie.

 

Mobiliteitsservice

De Audi Mobiliteitsgarantie zorgt ervoor, dat u dankzij onze pechhulp altijd weer snel op weg bent. 24 uur per dag in Nederland en bijna heel Europa staat onze hulpverlening paraat. Audi Mobiliteitsgarantie hoort bij iedere nieuwe Audi en geldt tot de eerste grote onderhoudsbeurt die volgens fabrieksvoorschriften moet plaatsvinden. In alle daaropvolgende jaren kunt u een beroep blijven doen op Audi Mobiliteitsgarantie, mits u uw Audi volgens fabrieksvoorschriften bij ons laat onderhouden.

 

Mocht het mankement niet ter plaatse worden verholpen, dan brengen wij uw Audi voor reparatie naar de dichtstbijzijnde Audi Servicepartner. Mocht reparatie binnen 3 uur niet mogelijk zijn, dan kijken we samen met u wat in uw geval de beste oplossing is. U kunt daarbij denken aan vervangend vervoer of misschien een hotelovernachting. Deze kosten worden door ons vergoed en hoeft u niet eerst voor te schieten. Er zijn ook zaken die buiten de Mobiliteitsservice vallen, zoals pech door eigen toedoen, achterstallig onderhoud of geadviseerde reparaties die niet zijn uitgevoerd. Uiteraard kunt u dan wel een beroep doen op onze hulpverlening, alleen zijn de kosten dan voor eigen rekening of voor uw verzekering.
NL