Proefrit
Offerte
Voorraad
078 - 6321000
Audi TT

Vanaf € 46.895,- of € 599,- p.m.

 In 6 luxe uitvoeringen

 Audi icoon

 Sportief en uitdagend

De Audi TT

Een icoon op de weg.

Met zijn onderscheidende silhouet herkent u de Audi TT al van verre. Dit is een Audi die u al plezier bezorgt door er alleen maar naar te kijken. Stelt u zich eens voor hoeveel plezier de Audi TT levert als u erin rijdt.

 

Design

Al meer dan 15 jaar staat de Audi TT bekend om zijn sportieve en vooruitstrevende design. Strak en gespierd, sportief en klaar voor actie. Het nieuwe design van de singleframe is stijlvol geïntegreerd in de horizontale belijning van de voorzijde. De huidige TT wordt standaard geleverd met luxe techniek zoals LED koplampen en Audi Matrix LED koplampen, inclusief dynamische knipperlichten achter.

 

Comfort

Ook binnenin is sprake van een karakteristieke ontwerpstijl, compleet met een tijdloze uitstraling die verder nog door u te personaliseren is. De Audi TT is een van de vooruitstrevendste sportauto’s van deze tijd. De focus op overzichtelijkheid springt direct in het oog. Alles zit op een logische plek. Intuïtief, doordacht en gericht op de bestuurder. Het instrumentenpaneel van de Audi Virtual Cockpit bevat een high res 12,3 display waarop u als bestuurder zelf bepaalt welke informatie u wilt zien. Dat kan in de vorm van klassieke ronde wijzerplaten of futuristische full screen weergaven. De instellingen zijn eenvoudig te wijzigen met de knoppen op het multifunctionele stuurwiel. Dit instrumentarium is een duidelijk statement: de technologie van de nieuwe Audi TT vormt de maatstaf. Neem ook eens plaats in de Audi TT en laat u verrassen door deze mooie sportwagen bij Ames Autobedrijf.

 

Uitvoeringen

Er is een Audi TT Coupé en een TT Roadster, beide adembenemende bolides. De roadster is de open tweezitter met het herkenbare TT design. Audi onderstreept bovendien het sportieve karakter van de TT Coupé en TT Roadster nog nadrukkelijker met de introductie van de Audi TT Competition. Deze topsporter onderscheidt zich met de prestaties van een 169 kW/230 pk 2.0 TFSI, standaard s-tronic en een smaakvolle mix van sportiviteit, comfort en luxe.

 

Motoren

Krachtige en efficiënte motoren ontlokken de nieuwe Audi TT onvermoeibaar topprestaties. De modernste transmissietechnologie schakelt snel. Een complexe lichte bouwwijze draagt bij aan een lager verbruik en hogere efficiency, alsmede aan een lager zwaartepunt en daardoor een betere handling. Onder de motorkap huist standaard de 169 kW/230 pk sterke 2.0 TFSI motor in combinatie met de 6-traps s-tronic automaat met dubbele koppeling. Daarnaast is er ook nog een 1.8 TFSI met 132 kW/180 pk en een 2.0 TDI ultra met 135 kW/184 pk.

 

Nu in de showroom

Prijzen voor de Audi TT beginnen bij € 46.895,-. U kunt de Audi TT kopen, leasen of laten financieren bij Ames Autobedrijf. Neem contact met ons op voor meer informatie over de Audi TT.

Meer informatie

De brochure van de Audi TT

Alles op een rijtje

Download

Contactformulier 

Neem direct contact op

Heeft u onze
hulp nodig?