Plan hier een proefrit met de Audi Q4 e-tron

Benieuwd naar de rijprestaties van de Audi Q4 e-tron? Kies uw gewenste dag en tijdstip en vraag een proefrit aan. Let op, proefritten kunnen vooralsnog alleen gemaakt worden bij Ames Audi Centrum in Dordrecht en bij Ames Oud-Beijerland. Om 12:00 uur wordt de auto één uur opgeladen, hierdoor kunt u op dit tijdstip geen proefrit plannen. Wij nemen spoedig persoonlijk contact met u op om de proefrit afspraak te bevestigen. Onderstaande aanvraag is dus nog onder voorbehoud van een bevestiging. 

Proefrit voorbereiding

Deze video neemt u mee in de aanloop naar uw eerste proefrit in de nieuwe Audi Q4 e-tron.

Over de Q4 e-tron

De Audi Q4 e-tron maakt elektrisch rijden bij Audi voor een breed publiek toegankelijk. Binnen een compact, herkenbaar en gestroomlijnd design biedt hij opmerkelijk veel binnenruimte. Feitelijk combineert de Q4 e-tron het formaat van een Audi Q3 met de binnenruimte van een Audi Q7. Het gedigitaliseerde interieur maakt de bediening eenvoudig en dankzij 100% connectiviteit zijn veel online diensten en functies beschikbaar.

Meer over de Q4 e-tron

audi q4 e-tron

Audi Q4 e-tron nu in de showroom!

We hebben er lang naar uitgekeken en het moment is nu aangebroken. De Audi Q4 e-tron staat vanaf 10 juni bij ons in de showroom. U bent van harte welkom om de nieuwste elektrische SUV te bewonderen. Benieuwd naar zijn indrukwekkende rijprestaties? Plan dan een proefrit. De eerste proefritten kunnen vanaf 14 juni gemaakt worden. 

Plan een proefrit

Ontdek de Q4 e-tron