Audi Q2 S tronic met 50% voordeel

Interesse in een Audi Q2 met een sportieve S tronic automaat? Tijdelijk krijgt u 50% korting op uw automaat als u kiest voor een Audi Q2 in de Pro Line, Advanced edition of S editon met S tronic automaat. Hiermee loopt uw voordeel op tot € 1.150! Deze actie is geldig t/m 30 juni 2023.


   
WhatsApp ons

 bellen  Bel ons op 088-3749765

audi s tronic automaat

Over de S tronic autmaat

De S tronic combineert de efficiency en sportiviteit van een conventionele handgeschakelde versnellingsbak met het comfort van een moderne automaat.

Het schakelgevoel is altijd exact en sportief, in de volautomatische stand met keuze uit D (Drive) en S (Sport) en handmatig schakelend met de transmissiehendel of de optionele schakelpaddels achter het stuurwiel. Behalve dynamisch is de S tronic ook efficiënt. Deze versnellingsbak draagt bij aan een lager verbruik en een geringere uitstoot.

Waarom twee koppelingen? Om dubbel te besparen: tijd en energie. De versnellingsbak met dubbele koppeling maakt sneller schakelen mogelijk zonder voelbare trekkrachtonderbreking.

Al in 1985 testte Walter Röhrl deze techniek in de Sport quattro S1. Hij was direct enthousiast. Enthousiasme, dat Audi rijders tot op de dag van vandaag met hem delen. De moderne S tronic schakelt immers bliksemsnel. Twee lamellenkoppelingen bedienen elk een eigen rijtje versnellingen. Accelereert de auto bijvoorbeeld in III, dan is in de tweede deeltransmissie IV alvast ingelegd. Het schakelen verloopt zeer snel dankzij het wisselen van koppeling. De eerste ontkoppelt, de tweede maakt verbinding. Dit gebeurt in slechts enkele honderdste seconden en vrijwel zonder onderbreking van de trekkracht. Zo soepel en comfortabel, dat de bestuurder het

Voorraad Audi Q2 modellen met automaat

Meer filters
Minder filters
{{vm.totalRows}} {{vm.totalRows == 1 ? 'RESULTAAT' : 'RESULTATEN'}}
{{selectedFacet.display}} ×
Sorteer op
Prijs van laag naar hoog
Prijs van hoog naar laag
Van A tot Z
Korting van hoog naar laag
{{product.brand}} {{product.model}} {{product.type}}
-{{product.discount}}%
Hybride Hybride Elektrisch Benzine Diesel Aardgas
Automaat Schakel
{{product.year}}
Private lease
Financial lease
De voorraad wordt geladen.
Geen resultaten gevonden.
Laat meer zien

Interesse in een Audi Q2 actie?

Vraag hieronder vrijblijvend een proefrit, offerte of meer informatie aan. Wij nemen spoedig contact met u op.