De nieuwe Volkswagen e-Golf

300 km volledig elektrisch rijden!

Met de nieuwe Golf, wordt ook de vernieuwde e-Golf geintroduceerd. Vooral bij korte ritten zoals in de stad is een puur elektrische aandrijving de ideale oplossing om van A naar B te gaan. Maar de nieuwe e-Golf gaat verder: u kunt ook de stad uit. Naast dat deze een ruime vijfzitter is heeft hij ook een actieradius tot wel 300 km. De e-Golf kost € 38.970,- (incl. BTW, rijklaarmaakkosten en recyclingbijdrage en leges). En een zeer gunstig bijtellingstarief van 4% bijtelling i.p.v. 22% op andere voertuigen.

Actieradius
De e-Golf kan maximaal 300 km op een volledig geladen accu rijden. Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de NEDC testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. De topsnelheid van de Volkswagen e-Golf is 150 km/u.


Thuislaadmogelijkheden
Speciaal voor e-Golf biedt Volkswagen het Smart laadpakket, bestaande uit een thuislaadpunt, ophangbeugel en installatiepakket Small. Met het Smart laadpakket laadt u thuis of op kantoor met een laadpas. De energiekosten voor het laden worden geregistreerd en desgewenst aan u terugbetaald en vervolgens gefactureerd aan uw werkgever of leasemaatschappij. Wanneer u de e-Golf koopt ontvangt u het Smart laadpakket, 10.000 km groene stroom en 1 jaar Car-Net (online toegang via smartphone app) gratis.

e-Golf leasen
Volkswagen maakt elektrische mobiliteit makkelijk voor leaserijders. U kunt een e-Golf leasen vanaf € 559,- (excl. BTW) per maand. Uiteraard zijn onderhoud, reparatie, banden e.d. hierin opgenomen, maar ook een laadpunt voor thuis, 10.000 km groene stroom en een smartphone app. Optioneel kunt u een vakantieauto voor 3 weken per jaar meeleasen voor € 72,- (excl. BTW) per maand. En met met slechts 4% bijtelling.

De Volkswagen Car-Net smartphone app
Via de Car-Net smartphone app kunt u verschillende gegevens raadplegen, zoals de laadstatus van uw accu, de resterende actieradius, uw gemiddelde energieverbruik en uw laatste parkeerpositie. Bovendien kunt u de airconditioning aanzetten als uw auto stilstaat, het laden starten of stoppen en de energietoevoer instellen Vraag gratis meer info aan!


 • Klantenservice

  Heeft u een vraag of opmerking? Wij helpen u graag verder.

  Tel: 078 - 6143322

  Stuur ons een e-mail Werkplaatsafspraak maken Zoek een vestiging
 • Volkswagen Polo R-Line nu extra voordelig!

  Volkswagen Polo R-Line nu extra voordelig! Nu direct uit voorraad leverbaar bij Ames Autobedrijf, de Volkswagen Polo R-Line met extra groot voordeel. Bekijk deze aktie
 • De nieuwe Volkswagen Golf

  De nieuwe Volkswagen Golf De nieuwe Golf modellen staan voor u klaar met innovaties en technologieën die het dagelijkse leven makkelijker maken. Bekijk deze aktie
Cookies | Privacyverklaring | Disclaimer | Sitemap | Copyright © 2017 Ames Autobedrijf