Tiguan Allspace

Stoer, stijlvol, ruim. Met een comfortabele hoge zit.De Tiguan Allspace biedt een zee aan ruimte en een wereld aan mogelijkheden. On-road, off-road én online. Met state-of-the-art technologie, gestroomlijnd design en ultiem comfort. Met de optionele derde zitrij is er plek voor maar liefst 7 personen. De landelijke marktintroductie van de Volkswagen Tiguan Allspace is op 11 november, maar enkel bij Ames Autobedrijf kunt u de auto al ruim een week eerder bewonderen.  

Absoluut ruimtewonder

De nieuwe Volkswagen Tiguan Allspace is –zoals zijn naam al doet vermoeden- nog een slag groter dan de reguliere Tiguan. Zo is de nieuwe Tiguan Allspace 21 centimeter langer en biedt hij veel ruimte in een bijzonder flexibel designconcept. Geniet van de royale beenruimte in de tweede zitrij - en breid de nieuwe Tiguan Allspace uit met een derde rij voor twee extra passagiers . De SUV wordt zo getroansformeerd tot een veelzijdige 5+2 zitter.  Door zijn gegroeide lengte en wielbasis is de Tiguan Allspace uitzonderlijk ruim. Op de achterbank hebben de passagiers 60 mm meer beenruimte en ook kan er 115 liter meer bagage worden meegenomen (kofferbakvolume: 730 tot 1770 liter).

 

Sfeervol interieur

In totaal kunnen dus zeven mensen tegelijk genieten van de voordelen van het luxe interieur. De Highline beschikt standaard over sfeervolle interieurverlichting, die de Tiguan Allspace vult met aangenaam, gedempt licht. In de Tiguan heb je extra veel licht en een goed zicht op de lucht dankzij het optionele panoramaschuif-/kanteldak met royale afmetingen. Het glazen dak kan je openen, omhoog doen en omlaag halen, allemaal elektrisch. En als de sterren of het stadslicht niet fel genoeg zijn, dan zet je de prettige gedimde interieurverlichting aan.

 

Nu ook met krachtige 2.0 TSI benzineversies

De Tiguan Allspace was in eerste instantie te bestellen met de 1.4 TSI benzinemotor met 110 kW/150 pk en met een aantal 2.0 TDI dieselmotoren (vermogens van 110 kW/150 pk tot 167 kW/240 pk). De nieuwe 2.0 TSI benzine-uitvoeringen met standaard 4MOTION vierwielaandrijving ronden het benzinemotorgamma nu naar boven af. De nieuwe topmotorisering van de Volkswagen Tiguan Allspace wordt standaard geleverd met Adaptieve onderstelregeling (Dynamic Chassis Control), voor maximaal rijplezier.