Onderhoud


Onderhoud Volkswagen Ames

U wilt een auto die veilig en betrouwbaar is en blijft. Dat vraagt om regelmatig onderhoud. Kiest u voor Ames Autobedrijf, dan weet u zeker dat uw auto in de beste handen is. Wij bieden uiteraard origineel fabrieksonderhoud, kennen uw auto van A tot Z en werken met perfect passende originele Volkswagen-onderdelen. Een volgens fabrieksvoorschrift onderhouden auto levert u lagere kosten op en een hogere restwaarde. Bovendien behoudt  u daarmee de fabrieksgarantie.

 

De voordelen van onderhoud bij Ames:

 • Onze mensen kennen uw auto als geen ander
 • Wij werken met Originele Volkswagen-onderdelen
 • U ontvangt 2 jaar garantie op uitgevoerde werkzaamheden
 • Gratis mobiliteitsgarantie bij een onderhoudsbeurt
 • Gratis APK bij groot onderhoud of longlife onderhoud
 • U behoudt uw garantie

Long life onderhoud

Bijna alle Volkswagen modellen* rijden standaard op verlengde onderhoudsintervallen.  Op basis van uw rijgedrag bepaalt de boordcomputer het onderhoudsmoment. Bij gunstig rijgedrag is dat bij maximaal 30.000 kilometer of twee jaar (welke van de twee het eerst bereikt wordt). Afhankelijk van kilometerstand en leeftijd van de auto of van de geconstateerde slijtage worden onderdelen vervangen en vloeistoffen ververst. Zo’n Long Life onderhoudsservice  bestaat uit een olieservice en een inspectieservice. En is anders dan een traditionele grote beurt omdat uw auto er opnieuw tot 30.000 kilometer of tot twee jaar tegenaan moet kunnen.

Wilt u onderhoudsadvies of een offerte op maat? Neem hier contact met ons op.

Een aantal modellen kent een afwijkend onderhoudsinterval.


Economy Service

Voor oudere Volkswagen modellen is Ames Autobedrijf een goed maar ook voordelig adres voor uw onderhoud en reparatie. Voor een aantal Volkswagen modellen hebben wij namelijk voordelige onderhoudstarieven.  

Daarnaast hebben we voor een Volkswagen van 5 jaar of ouder Volkswagen Economy Onderdelen. Volkswagen onderdelen, maar dan speciaal ontwikkelt  voor de oudere Volkswagen modellen. Deze onderdelen zijn voordeliger dan Originele Onderdelen maar ook 100% Volkswagen en 2 jaar garantie.

Klik hier voor meer informatie over de Volkswagen Economy Service. 

Reparatie met Originele Volkswagen Onderdelen®

Wij maken dan ook uitsluitend gebruik van Volkswagen Originele Onderdelen® om uw auto weer in optimale conditie te brengen. Zelfs wanneer een model niet meer verkocht wordt, blijven de onderdelen nog 15 jaar leverbaar. Daarnaast geeft Volkswagen op alle Volkswagen Originele Onderdelen® en de montagewerkzaamheden twee jaar garantie!

Maak direct een afspraak voor onderhoud of reparatie

Werkplaatsafspraak maken´╗┐ • Klantenservice

  Heeft u een vraag of opmerking? Wij helpen u graag verder.

  Tel: 078 - 6143322

  Stuur ons een e-mail Werkplaatsafspraak maken Zoek een vestiging
 • Black Friday

  Black Friday Vrijdag 24 en zaterdag 25 november profiteert u tijdens Black Friday van unieke hoge kortingen op speciale voorraadmodellen van alle Ames merken, dus ook op enkele Volkswagens. Houd deze pagina goed in de gaten, meer informatieve over concrete Black Friday aanbiedingen vindt u hier. Bekijk deze aktie
 • Volkswagen Golf Sportvan actie

  Volkswagen Golf Sportvan actie Ames Sales Outlet biedt samen met Ames Occasioncentrum diverse jong gebruikte Volkswagen Golf Sportsvan uitvoeringen aan tegen scherpe actietarieven. Alle actiemodellen zijn voorzien van het Beter dan Nieuw label, dit label geeft u zeven zekerheden bij het kopen van een jong gebruikte auto. We hebben een beperkte voorraad dus wees er snel bij, want op=op. Bekijk deze aktie
Cookies | Privacyverklaring | Disclaimer | Sitemap | Copyright © 2017 Ames Autobedrijf