Nieuws

 • Ames Autobedrijf verlengt sponsorcontract MS Fonds Meer informatie

  Ames Autobedrijf verlengt sponsorcontract MS Fonds

  Het nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS en heeft o.a. als doel om MS in de toekomst te genezen. Sinds een aantal jaren sponsort Ames dit goede doel door een auto beschikbaar te stellen. Onlangs werd de gesponsorde auto vervangen door een nieuwe Volkswagen Up van Ames.

 • Volkswagen Passat van Ames 12 keer de wereld rond Meer informatie

  Volkswagen Passat van Ames 12 keer de wereld rond

  De Volkswagen Passat van de familie Fokke behaalde deze maand de 500.000 kilometer, een afstand die gelijk staat aan 12 keer de wereld rond.

 • Amegazine editie oktober 2017 Meer informatie

  Amegazine editie oktober 2017

  In het teken van Ames 70 jaar

  Hieronder vindt u digitaal de nieuwste editie van het Amegazine, uitgekomen in oktober 2017 met een oplage van 180.000 in de regio Dordrecht. Ames bestaat dit jaar 70 jaar en daarom blikken we in deze editie terug op de rijke geschiedenis van ons bedrijf. Bekijk het laatste nieuws, aanbiedingen en acties van Amega Groep in het Amegazine.

 • Aircooled Event Meer informatie

  Aircooled Event

  Op zaterdag 7 oktober vond het Aircooled Event plaats bij het Ames Occasioncentrum in Zwijndrecht. Het was een mooi gezicht, alle nostalgische Volkswagen op een rij.

 • 16 medewerkers nemen deel aan BHV training Meer informatie

  16 medewerkers nemen deel aan BHV training

  Gisteravond heeft onze tweede groep met 16 BHV’ers deelgenomen aan de jaarlijkse training BHV herhaling. In deze training hebben zij de theorie toegepast in de praktijk door o.a. het blussen van verschillende soorten branden en door te reanimeren zonder en met AED. Veiligheid staat binnen onze organisatie voorop en door middel van deze trainingen doen wij er alles aan om dit te borgen. Het was een leerzame avond!

 • Ames levert 30 Polo's aan BDO Meer informatie

  Ames levert 30 Polo's aan BDO

  Onlangs heeft accountant en belastingadviseur BDO 50 nieuwe Volkswagen Polo's aangeschaft waarvan er 30 geleverd zijn door Ames Autobedrijf. Wij wensen BDO veel plezier met hun vernieuwde wagenpark!

 • Amega stimuleert medewerkers de spits te mijden Meer informatie

  Amega stimuleert medewerkers de spits te mijden

  Afgelopen dinsdag heeft onze directeur Leen de Koning de eerste vier fietsvouchers t.w.v. € 500,- overhandigd aan de medewerkers die voortaan op de fiets naar hun werk komen.

 • Gazelle fietsen als vervangend vervoer Meer informatie

  Gazelle fietsen als vervangend vervoer

  Voor diverse vestigingen biedt Ames sinds kort nu ook C02-neutraal vervangend vervoer aan in de vorm van stoere zwarte Gazelle fietsen. Geheel gratis en milieuvriendelijk!

 • Winnaars Innovatiedag nemen nieuwe fiets in ontvangst Meer informatie

  Winnaars Innovatiedag nemen nieuwe fiets in ontvangst

  Tijdens de Innovatiedag heeft iedereen die aanwezig was de kans gekregen om een nieuwe Gazelle fiets te winnen. Afgelopen zaterdag hebben de vijf winnaars hun nieuwe fiets opgehaald.

 • Relaxed en veilig de vakantiefile in met Traffic Jam Assist Meer informatie

  Relaxed en veilig de vakantiefile in met Traffic Jam Assist

  Vakantiereizen gaan vaak gepaard met lange files en verkeersopstoppingen op overvolle reisroutes. Op die momenten neemt het risico op een kop-staartaanrijding fors toe. Het innovatieve Traffic Jam Assist van Volkswagen biedt een revolutionaire oplossing om in files te rijden.

 • Amega Super Stage uitgereikt Meer informatie

  Amega Super Stage uitgereikt

  Afgelopen woensdag waren wij aanwezig bij de Innovation Award ZHZ, waar verschillende prijzen werden uitgereikt aan organisaties en leerlingen. Tijdens deze avond hebben wij wederom de “Amega Super Stage” mogen uitreiken. Dit jaar is de prijs uitgereikt aan Rinse Klomp van het DaVinci college. Wij vinden het belangrijk om te investeren in jong talent en hopen dat deze super stage zal bijdrage aan de eerste stap in zijn carrière!

 • Wederom prettige samenwerking tussen Ames en McDonalds Meer informatie

  Wederom prettige samenwerking tussen Ames en McDonalds

  Afgelopen week nam Arlec Delgorge - eigenaar van vier McDonald’s vestigingen in de regio - een gloednieuwe Volkswagen Caddy van Ames Ridderkerk in ontvangst. Met de overhandiging van de sleutels uit handen van Bram Korteweg van Ames Autobedrijf werd de prettige samenwerking tussen McDonald’s en Ames nog eens onderstreept.

 • Sylvia loopt super stage Meer informatie

  Sylvia loopt super stage

  Ze is pas achttien jaar, maar nu al een gewild talent in de automotive branche: Sylvia Goud. De geboren en getogen Zwijndrechtse kreeg vorig jaar een super stageplaats aangeboden bij Amega. In dit artikel lees je hoe zij deze stage heeft ervaren.

 • Eerste Amega Banendag geslaagd Meer informatie

  Eerste Amega Banendag geslaagd

  Op zaterdag 13 mei hebben wij van 10:00 tot 15:00 uur circa zeventig bezoekers mogen verwelkomen op onze eerste Amega Banendag. Tijdens deze dag hebben we een kijkje gegeven in de wereld van Amega door middel van rondleidingen, verschillende activiteiten en workshops. Tevens kon informatie verkregen worden over onze vacatures en was het mogelijk om je direct hiervoor in te schrijven. Inmiddels zijn er 33 werkzoekenden gesproken voor 17 openstaande vacatures, al deze sollicitaties zijn nu in behandeling.

 • Alles wat u moet weten over de apk-keuring Meer informatie

  Alles wat u moet weten over de apk-keuring

  De jaarlijkse Algemene Periodieke Keuring (apk): u ontkomt er niet aan als autobezitter. Deze jaarlijkse keuring geeft aan of uw auto nog aan de gestelde milieu- en veiligheidseisen voldoet. Wij vertellen u alles wat u moet weten over de apk-keuring en geven u de beste tips.

 • Amescador Volkswagen camper in Autovisie TV Meer informatie

  Amescador Volkswagen camper in Autovisie TV

  Zondag 14 mei reed autojournalist Werner Budding in aflevering 10 van Autovisie TV in de iconische Amescador Volkswagen camper. Heeft u de aflevering gemist? Bekijk hieronder het tv-fragment terug.

 • Volkswagen meest innovatieve volumemerk van 2017 Meer informatie

  Volkswagen meest innovatieve volumemerk van 2017

  Volkswagen heeft de prestigieuze AutomotiveINNOVATIONS Award 2017 gewonnen in de categorie ‘meest innovatieve volumemerk’. Volkswagen ontving daarnaast ook prijzen voor het meest innovatieve merk in de categorieën ‘Interface & Connectiviteit’ en ‘Autonoom Rijden & Veiligheid’.

 • Amegazine editie april 2017 Meer informatie

  Amegazine editie april 2017

  De nieuwste editie is uit!

  Bijgaand de nieuwste editie van Amegazine van april 2017. Bekijk het laatste nieuws, aanbiedingen en acties van Amega Groep.

 • 2x een Volkswagen Up! voor Van Spronsen Makelaars Meer informatie

  2x een Volkswagen Up! voor Van Spronsen Makelaars

  Dinsdag 28 maart j.l. heeft Oene Mulder van Van Spronsen Makelaars de sleutels overhandigd gekregen van 2 Volkswagen Up!’s uit handen van Reinier de Koning, manager Volkswagen van Ames Autobedrijf. Deze zijn voorzien van de frisse huisstijl van Van Spronsen Makelaars.

 • De Volkswagen Arteon wereldpremiere Meer informatie

  De Volkswagen Arteon wereldpremiere

  De nieuwe Volkswagen Arteon heeft vandaag zijn wereldpremiere beleeft op de Autosalon van Genéve. Ook is een concept gepresenteerd van de Volkswagen Tiguan Allspace. Bekijk de wereldpremiere terug via onze website.

 • Meer informatie

  De gouden speld en oorkonde voor Suzanne!

  Ieder jaar worden er door Volkswagen AG vijf medewerkers uit Nederlandse Volkswagenorganisaties vanwege hun bijzonder verdiensten onderscheiden met een gouden speld en een oorkonde. Dit jaar was de gouden speld voor onze collega Suzanne!

 • Ames Bedrijfswagencentrum Sales Dealer van het jaar 2017 Meer informatie

  Ames Bedrijfswagencentrum Sales Dealer van het jaar 2017

  Voor de tweede maal op rij uitgeroepen tot beste sales dealer!

  Tijdens de Volkswagen Bedrijfswagen dealermeeting in Studio 21 op het Mediapark in Hilversum, is Ames Bedrijfswagencentrum voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot Volkswagen Bedrijfswagens Sales Dealer van het jaar 2017.

 • De nieuwe Golf vanaf maart leverbaar Meer informatie

  De nieuwe Golf vanaf maart leverbaar

  De nieuwe Volkswagen Golf - Klaar voor nu.

  Volkswagen maakt de Nederlandse prijzen en specificaties van de nieuwe Golf bekend. De nadruk bij de vernieuwingen ligt niet alleen op nieuwe motoren, een aangescherpt design en nieuwe assistentiesystemen, maar ook op een nieuwe generatie infotainmentsystemen. Goed nieuws is dat de meest verkochte uitvoeringen nu veel rijker zijn uitgerust, tegen scherpere prijzen. Het klantvoordeel kan oplopen tot maar liefst 3.000* euro.

 • Volkswagen-rijders betalen nooit meer te veel voor parkeren Meer informatie

  Volkswagen-rijders betalen nooit meer te veel voor parkeren

  Volkswagen-rijders betalen vanaf nu nooit meer te veel voor parkeren. Door de samenwerking met Parkmobile biedt de Mijn Volkswagen app namelijk niet alleen alle bekende voordelen van de Parkmobile app, maar ook een unieke feature: de betaling stopt automatisch bij het verlaten van de parkeerplek.

 • Koers Groep kiest voor Volkswagens van Ames Meer informatie

  Koers Groep kiest voor Volkswagens van Ames

  Samenwerking met Ames voert al meer dan 25 jaar

  Koers Groep heeft haar activiteiten verder uitgebreid en is het jaar 2017 'duurzaam’ van start gegaan met de aanschaf van 25 Volkswagen Transporters, een Volkswagen Crafter en een Volkswagen Caddy. Vanwege de jarenlange prettige samenwerking heeft de onderneming de bedrijfswagens afgenomen bij Ames Autobedrijf in Ridderkerk.

 • Volkswagen e-up! nu bij Ames in de showroom! Meer informatie

  Volkswagen e-up! nu bij Ames in de showroom!

  Overstappen op elektrisch rijden? Stap maar in! De e-up! is de volledig elektrische stadsauto van Volkswagen en staat nu bij Ames. De krachtige elektrische motor levert puur rijplezier. Met één laadbeurt kunt u tot wel 160 kilometer* elektrisch rijden.

 • Volkswagen introduceert Business- en Business R-modellen Meer informatie

  Volkswagen introduceert Business- en Business R-modellen

  Volkswagen begint 2017 goed met een serie zeer rijk uitgeruste Business-uitvoeringen van de Polo, Golf Sportsvan, Touran, Tiguan en Passat, met duizenden euro’s voordeel. Daarnaast maken de sportieve Business R-uitvoeringen met R-Line exterieurpakket dit jaar hun rentree.

 • Volkswagen presenteert I.D. BUZZ op Detroit Motor Show Meer informatie

  Volkswagen presenteert I.D. BUZZ op Detroit Motor Show

  Elektrische actieradius van 600 kilometer

  Met de I.D. BUZZ heeft Volkswagen op de North American International Auto Show (NAIAS) in Detroit een microbus voor een nieuwe generatie gepresenteerd. Het elektrische MPV-studiemodel blikt vooruit op de toekomst en is ontworpen om elektrische mobiliteit wereldwijd binnen ieders bereik te brengen.

 • Volkswagen presenteert de Tiguan Allspace Meer informatie

  Volkswagen presenteert de Tiguan Allspace

  De XL-versie van de Tiguan

  Volkswagen breidt zijn succesvolle Tiguan-reeks uit met de grotere, veelzijdige en elegante Allspace. De XL-versie van de Tiguan beleeft deze week zijn wereldpremière tijdens de North American International Auto Show in Detroit (8 – 22 januari).

 • Volkswagen cross up! nu te bestellen! Meer informatie

  Volkswagen cross up! nu te bestellen!

  Vanaf € 16.235,-

  De nieuwe Volkswagen cross up! is sinds deze week te bestellen bij Ames. Prijzen van de uitvoering met stoere offroad looks beginnen bij 16.235 euro*.

 • Nieuwe Volkswagen e-Golf nu te bestellen Meer informatie

  Nieuwe Volkswagen e-Golf nu te bestellen

  Vanaf € 38.970,-

  In mei 2017 begint de levering van de nieuwe, volledig elektrisch aangedreven e-Golf. De voorverkoop gaat nu van start.

 • Werner Budding rijdt met 3 classic cars Meer informatie

  Werner Budding rijdt met 3 classic cars

  De Volkswagen Kever, Transporter T1 en de Golf GTI

  Bekijk nu de film over de rijervaring van Werner Budding met drie Ames Classic Cars!

 • Nieuwe Golf R! Meer informatie

  Nieuwe Golf R!

  Meest krachtige Golf met nog meer power

  Volkswagen heeft op basis van de recent vernieuwde Golf ook de allersterkste uitvoering onthuld. De nieuwe Golf R en Golf R Variant zijn nu goed voor een vermogen van liefst 228 kW/310 pk en 400 Nm aan koppel!

 • Amega schenkt Volkswagen Golf aan Da Vinci College Meer informatie

  Amega schenkt Volkswagen Golf aan Da Vinci College

  Wij vinden het als bedrijfsleven heel belangrijk dat de studenten klaar zijn voor de toekomst.

  Dinsdag 21 december heeft Maarten Verboom, namens Amega Groep, een Volkswagen Golf overhandigd aan de Mobiliteits Academie van het Da Vinci College in Dordrecht.

 • Certificaat Erkend Duurzaam Plus voor Amega Groep Meer informatie

  Certificaat Erkend Duurzaam Plus voor Amega Groep

  Amega Groep is als eerste gecertificeerd voor Erkend Duurzaam Plus inclusief EED module

  Leen de Koning, directeur Amega Groep, ontving het certificaat uit handen van voorzitter Olaf de Bruijn. Dit vond plaats tijdens de relatiedag van het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM) in de Metaalkathedraal in Utrecht op 17 november. Amega kreeg het Erkend Duurzaam Plus certificaat, waarmee ze voldoen aan Europese wetgeving rond het besparen van energie.

 • Wereldpremière voor vernieuwde Golf Meer informatie

  Wereldpremière voor vernieuwde Golf

  Verfijnd, krachtig design, nieuwe LED-verlichting

  Volkswagen introduceert de vernieuwde Golf. De nadruk bij deze Volkswagen ligt niet alleen op nieuwe motoren, een aangescherpt design en nieuwe assistentiesystemen, maar ook op een compleet nieuwe generatie infotainmentsystemen.

 • Ames verkozen tot Beste Arval Salespartner 2016 Meer informatie

  Ames verkozen tot Beste Arval Salespartner 2016

  De prijs is te danken aan de hoge mate aan tevredenheid onder de berijders

  Ames Autobedrijf uit Ridderkerk is verkozen tot ‘Beste Arval Salespartner 2016’. Dit werd op 12 oktober bekendgemaakt tijdens de Salespartnerdag van de leasemaatschappij.

 • Amegazine oktober 2016 Meer informatie

  Amegazine oktober 2016

  De nieuwste editie van het Amegazine is uit!

  U ontvangt deze week het Amegazine oktober 2016 op uw deurmat in de regio Drechtsteden, Ridderkerk e.o, Alblasserwaard, Vijfheerenlanden en de Hoeksche Waard. U kunt het Amegazine onder dit bericht digitaal raadplegen. Het thema van deze editie is: Nu of nooit. Is uw auto toe aan onderhoud, wenst u een wintercheck of wilt u nieuwe winterbanden voor uw auto? Bent u op zoek naar een nieuw model met veel voordeel en extra’s? Let dan op de speciale ‘Nu of Nooit acties’ in deze krant.

 • Aftellen naar de vernieuwde Golf Meer informatie

  Aftellen naar de vernieuwde Golf

  Wereldprimeur in november

  Het aftellen is begonnen: begin november introduceert Volkswagen de vernieuwde versie van zijn meest succesvolle model – de Golf. Deze bestseller rijdt inmiddels al meer dan vier decennia rond. Een complete generatie is er zelfs naar vernoemd; in Duitsland staat ‘Generatie X’ namelijk te boek als de ‘Golf Generatie’. Recordcijfers kenmerken de historie van dit succesvolle model. Van geen enkele andere Europese auto werden er meer verkocht. In de afgelopen 42 jaar is iedere 40 seconden ergens op de wereld een nieuwe Golf verkocht.

 • Ames Auto Casa 1 van de 5 beste SEAT-dealers in de wereld Meer informatie

  Ames Auto Casa 1 van de 5 beste SEAT-dealers in de wereld

  Ames is beloond met SEAT TOP! Award

  Dordrecht, 6 juni 2016 - Tijdens een internationale bijeenkomst in Barcelona is Ames Auto Casa uitgeroepen tot één van de vijf beste SEAT-dealers ter wereld! Voor onze inspanningen en ons succes met het merk SEAT over de afgelopen jaren zijn wij beloond met de SEAT TOP! Award.

 • Ames sponsort S.V. Gio Meer informatie

  Ames sponsort S.V. Gio

  Ames overhandigt sleutels aan Giovanni van Bronckhorst Foundation

  Vrijdag 23 september overhandigde Reinier de Koning van Ames Autobedrijf de sleutels van een Volkswagen Up! aan Giovanni van Bronckhorst ten bate van zijn foundation.

 • Volkswagen Passat GTE bij Ames Meer informatie

  Volkswagen Passat GTE bij Ames

  Alleen nog dit jaar voor 5 jaar verzekerd van 15% bijtelling!

  Alleen dit jaar nog profiteert de zakelijke rijder bij aanschaf van een nieuwe auto vijf jaar lang van een lage bijtelling. Geniet daarom nog in 2016 van de lage bijtelling en veel voordeel op de Volkswagen Passat GTE Connected bij Ames. “Want bovenop de toch al rijke standaarduitrusting ontvangt u ook nog eens het Executive pakket met vele extra’s.”

 • Ames & AA Lease steunen City Swim Dordrecht Meer informatie

  Ames & AA Lease steunen City Swim Dordrecht

  Ames & AA Lease halen €740,- op

  Dordrecht, 27 augustus 2016 - Medewerkers van AA Lease en Ames Autobedrijf hebben deelgenomen aan de City Swim Dordrecht.

 • De nieuwe up! nu in onze showroom Meer informatie

  De nieuwe up! nu in onze showroom

  The only way is up!

  De nieuwe up! is nu te bewonderen in onze Ames showrooms in Dordrecht, Sliedrecht, Ridderkerk en Oud-Beijerland.

 • Volkswagen Beetle Dune Meer informatie

  Volkswagen Beetle Dune

  DNA vol pure pret

  De Volkswagen Beetle Dune deelt zijn naam niet alleen met de kleurrijke dune buggy’s uit de jaren ‘60, hij heeft ook het avontuurlijke en vrolijke DNA van die auto’s.

 • Back to the seventies met de nieuwe Beetle Denim Meer informatie

  Back to the seventies met de nieuwe Beetle Denim

  Stijlvol eerbetoon aan Beetle Jeans uit 1974

  Volkswagen introduceert het Denim pakket voor de vernieuwde Beetle. De ‘Beetle Denim’ vindt zijn inspiratie in de ‘Jeans Beetle’ uit 1974 en combineert modern design met de nostalgische looks van het succesnummer van toen.

 • De nieuwe Volkswagen Up! vanaf nu bestelbaar Meer informatie

  De nieuwe Volkswagen Up! vanaf nu bestelbaar

  Vanaf €10.590,- óf privé te leasen vanaf €209,- per maand

  De nieuwe Volkswagen Up! is vanaf nu bij Ames te bestellen in de voorverkoop. De introductie van de nieuwe Up! zal plaatsvinden op zaterdag 27 augustus.

 • Innovatief platform voor connected auto's Meer informatie

  Innovatief platform voor connected auto's

  Volkswagen en LG ontwikkelen samen innovatief platform

  De Volkswagen Group en LG Electronics hebben een intentieverklaring getekend voor de gezamenlijke research en ontwikkeling van een nieuw serviceplatform voor de connected auto.

 • De ultieme GTI voor de kleintjes Meer informatie

  De ultieme GTI voor de kleintjes

  Speciaal voor de allerkleinste Volkswagenrijders

  Een GTI is er nu ook voor de allerjongsten en wel in de vorm van de exclusieve GTI kinderwagen. De Volkswagen GTI kinderwagen is ontworpen door Volkswagen Design in samenwerking met knorr-baby, een Duitse kinderwagenproducent. Deze staat - net als Volkswagen - bekend om een hoog kwaliteitsniveau, een smaakvol design en innovatieve features.

 • Golf GTI Clubsport S komt naar Nederland Meer informatie

  Golf GTI Clubsport S komt naar Nederland

  De snelste voorwielaangedreven auto ooit op de Nürburgring

  Goed nieuws voor liefhebbers van de ultieme GTI: de Clubsport S komt naar Nederland! De krachtigste productie-Golf ooit heeft een vermogen van maar liefst 228 kW/310 pk en is daarmee de snelste voorwielaangedreven productie-Golf ooit.

 • Volkswagen introduceert de nieuwe Golf GTE Connected Series Meer informatie

  Volkswagen introduceert de nieuwe Golf GTE Connected Series

  Succesvolle plug-in hybride nu nóg rijker uitgerust tegen nóg lagere bijtelling

  De Volkswagen Golf GTE is nu ook leverbaar als aantrekkelijke Connected Series. Naast de nieuwste connectiviteitsfeatures, waaronder de Mijn Volkswagen App, biedt deze plug-in hybride een nog rijkere uitrusting tegen een scherpe vanafprijs. De Golf GTE Connected Series is er al vanaf 37.990 euro of 191 euro per maand.

 • De Volkswagen Golf Variant voor de prijs van een Golf Meer informatie

  De Volkswagen Golf Variant voor de prijs van een Golf

  De Golf Variant is het ruimtewonder van de Golf-familie en verschaft volop praktisch gemak door één van de grootste bagageruimtes in zijn klasse.

 • Wereldprimeurs en 40 jaar Golf GTI Meer informatie

  Wereldprimeurs en 40 jaar Golf GTI

  GTI Treffen Wörthersee

  Dit weekend viert Volkswagen tijdens het 35e GTI Treffen bij de Wörthersee in Oostenrijk samen met duizenden fans de 40e verjaardag van de Golf GTI.

 • Amegazine Meer informatie

  Amegazine

  De nieuwste editie van het Amegazine verschijnt in week 16. U ontvangt deze krant huis aan huis in de regio's Drechtsteden, Alblasserwaard, Vijfheerenlanden, Hoeksche Waard en Ridderkerk en omgeving.

 • Preview nieuwe Tiguan druk bezocht Meer informatie

  Preview nieuwe Tiguan druk bezocht

  Paasweekend bij Ames Autobedrijf in het teken van de Nieuwe Tiguan

  De preview van de nieuwe Tiguan tijdens het paasweekend bij Ames Autobedrijf in Dordrecht is druk bezocht. Vele geinteresseerden en Tiguan rijders kwamen langs om de nieuwe Tiguan te bewonderen.

 • Volkswagen T-Cross Breeze Meer informatie

  Volkswagen T-Cross Breeze

  Eerste open SUV in het Polo-segment

  Op de autotentoonstelling van Genève stelt Volkswagen de T-Cross Breeze voor. In dit studiemodel, dat vooruitblikt naar een nieuwe, compacte SUV-lijn van Volkswagen, smelten een SUV en een cabriolet samen – een primeur in dit segment. Hij beschikt over een krachtige en efficiënte 1,0-liter turbomotor, een interactieve cockpit en een compleet nieuw bedieningsconcept dat het aantal knoppen tot een minimum beperkt.

 • Wereldpremière voor nieuwe Volkswagen up! in Geneve Meer informatie

  Wereldpremière voor nieuwe Volkswagen up! in Geneve

  De nieuwe up! komt deze zomer op de markt .

  De Geneva Motor Show (3-13 maart) is het decor voor de wereldpremière van de nieuwe Volkswagen up!. Zowel het in- als exterieurdesign is vernieuwd en het motorengamma wordt uitgebreid met een 1,0-liter turbomotor (66 kW/90 pk). De nieuwe up! krijgt bovendien de beschikking over nieuwe infotainmentsystemen met smartphone-integratie. Ook nieuw: het BeatsAudio sound system en de airconditioning met Pure Air System. De nieuwe up! komt deze zomer op de markt .

 • Eervolle onderscheiding voor Ames Bedrijfswagencentrum Meer informatie

  Eervolle onderscheiding voor Ames Bedrijfswagencentrum

  Ames Bedrijfswagencentrum Sales Dealer 2016

  Tijdens een feestelijke bijeenkomst in Rotterdam heeft Ames Bedrijfswagencentrum, een onderdeel van de Amega Groep, een eervolle onderscheiding ontvangen van Volkswagen Bedrijfswagens Sales Dealer van het Jaar 2016, vanwege de hoogste score op verkoopaantallen.

 • Euro NCAP 2015 nieuwe Touran beste in zijn klasse Meer informatie

  Euro NCAP 2015 nieuwe Touran beste in zijn klasse

  Volkswagen Touran uitgeroepen tot de beste compacte MPV op het gebied van veiligheid

  Het European New Car Assessment Programme (Euro NCAP) heeft de nieuwe Volkswagen Touran uitgeroepen tot de beste compacte MPV op het gebied van veiligheid. Daarmee behoort de Touran tot de meest crashbestendige auto’s van 2015.

 • Altijd verbonden met de nieuwe Connected Series Meer informatie

  Altijd verbonden met de nieuwe Connected Series

  Rijke uitrusting en state-of-the-art connectiviteit

  Volkswagen maakt met de gloednieuwe Connected Series state-of-the-art connectiviteit bereikbaar voor een groot publiek. Deze rijk uitgeruste en aantrekkelijk geprijsde Volkswagens bieden het allerlaatste op het gebied van connectiviteit, waaronder de innovatieve Mijn Volkswagen app.

 • Volkswagen klaar voor Wereldkampioenschap Rally 2016 Meer informatie

  Volkswagen klaar voor Wereldkampioenschap Rally 2016

  Polo R WRC verder verbeterd

  De meest succesvolle auto in de geschiedenis van het FIA World Rally Championship (WRC) is nu nog beter geworden. Volkswagen heeft een aantal verbeteringen doorgevoerd in de Polo R WRC in aanloop naar het seizoen 2016.

 • Tiguan GTE Active Concept Meer informatie

  Tiguan GTE Active Concept

  Voorbode van nieuwe generatie SUV’s

  Volkswagen introduceert in de VS – het SUV-land bij uitstek – de Tiguan GTE Active Concept, een voorbode van een compleet nieuwe generatie SUV’s.

 • e-Golf Touch introduceert gebarenbediening Meer informatie

  e-Golf Touch introduceert gebarenbediening

  Precies een jaar geleden, tijdens de CES elektronicavakbeurs van 2015, was de Golf R Touch conceptauto de eerste serieproductieauto van Volkswagen met een bedieningssysteem dat werkte via gebaren.

 • De avantgardistische BUDD-e minivan Meer informatie

  De avantgardistische BUDD-e minivan

  BUDD-e koppelt de auto aan het internet, en daarmee de wereld

  Volkswagen zet op de CES-elektronicabeurs in Las Vegas de deur naar de toekomst open met een emissievrije auto: de avantgardistische BUDD-e minivan. Het is het eerste model van Volkswagen op een nieuw en innovatief technologisch platform voor elektrische auto’s.

 • Productiestart Volkswagen Kever 70 jaar geleden Meer informatie

  Productiestart Volkswagen Kever 70 jaar geleden

  De verjaardag van een icoon

  Kort na de eerste Kerstmis aansluitend op het einde van de Tweede Wereldoorlog in 1945 rolde de eerste Volkswagen Type 1, beter bekend onder de naam Kever, van de productielijn.

 • Avontuur voor alledag - 25 jaar Golf Country Meer informatie

  Avontuur voor alledag - 25 jaar Golf Country

  Grondlegger van huidige Fun-, Cross- en Alltrack-modellen viert feest

  25 jaar geleden introduceerde Volkswagen met de Golf Country haar visie op wat we vandaag de dag kennen als de Sport Utility Vehicle (SUV). Daarmee was de Golf Country dé voorbode van de latere Fun-, Cross- en Alltrack-uitvoeringen van Volkswagen.

 • GTST actrice Barbara Sloesen koopt Up! Meer informatie

  GTST actrice Barbara Sloesen koopt Up!

  Actrice Barbara Sloesen, ook bekend als Anne Brandt in de soapserie GTST, heeft 5 december j.l. een gloednieuwe Volkswagen Up! opgehaald bij Ames Oud-Beijerland.

 • Golf GTI Pirelli versus Golf GTI Clubsport Meer informatie

  Golf GTI Pirelli versus Golf GTI Clubsport

  Iconische pk-kanonnen op het circuit van het Portugese Portimão

  Twee legenden treffen elkaar. Beide zijn jubileummodellen, getooid met de drie magische letters GTI. Maar daar houdt het qua gemeenschappelijke kenmerken dan ook mee op. Waar het eerste jubileummodel, de Golf GTI Pirelli, het in 1983 bracht tot 112 pk, put de nieuwste versie – de Golf GTI Clubsport –maximaal 290 pk uit zijn krachtbron.

 • Schadenet Ames krijgt Warme Douche Meer informatie

  Schadenet Ames krijgt Warme Douche

  Ons schadeherstelbedrijf Schadenet Ames heeft de Warme Douche ontvangen van het televisieprogramma Radar. Door een lekkend flesje ruitontdooier is de bekleding van een auto ernstig beschadigd en door Schadenet Ames naar volle tevredenheid hersteld.

 • Wij beantwoorden uw vragen over onze dieselmotoren Meer informatie

  Wij beantwoorden uw vragen over onze dieselmotoren

  Op dit moment wordt door Volkswagen AG hard gewerkt aan de uitrol van een herstelactie. We zullen iedere betrokken klant spoedig informeren over door Volkswagen AG geplande acties.

 • Meeting Keverclub Zuid Holland groot succes Meer informatie

  Meeting Keverclub Zuid Holland groot succes

  Clubs kwamen samen bij Ames Autobedrijf Zwijndrecht

  Meer dan 100 luchtgekoelde Kevers, Karmann Ghia's, Type 3, Type 4 en T1, T2 en T3's waren aanwezig bij de meeting van de Keverclub Zuid Holland en Stichting Amescador en andere clubs.

 • Keverclubdag van de KCN Zuid-Holland Meer informatie

  Keverclubdag van de KCN Zuid-Holland

  Clubs komen samen bij Ames Autobedrijf in Zwijndrecht

  Op 3 oktober organiseren Keverclub Zuid-Holland, Amescador en Ames Autobedrijf een kevermeeting bij Ames Autobedrijf Zwijndrecht. Kom op 3 oktober langs bij Ames Autobedrijf Zwijndrecht, Langeweg 350 in Zwijndrecht tussen 10:00 en 16:00 uur! Kom ook langs en bezoek het concour d'elegance, bekijk een groot aantal historische Volkswagen Kevers en ook Amescador is aanwezig met de Amescador campers.

 • Verklaring Volkswagen Meer informatie

  Verklaring Volkswagen

  Wij begrijpen dat u vragen heeft over specifieke software die gebruikt is in dieselmotoren. Wij werken samen met Pon aan de voorbereiding van de uitrol van de herstelactie, die van start gaat zodra Volkswagen AG de technische oplossing kan aanleveren. Indien uw voertuig getroffen is, zult u daarover te zijner tijd automatisch een persoonlijk bericht ontvangen van ons.

 • Sfeerimpressie Touran Introductie Meer informatie

  Sfeerimpressie Touran Introductie

  Een feestelijke kennismaking met de nieuwe Volkswagen Touran

  De nieuwe Touran is er. En dat werd gevierd met een feestje voor het hele gezin bij Ames Autobedrijf in Dordrecht. Vele bezoekers kwamen afgelopen zaterdag langs om de nieuwe Touran te bekijken en voor de kinderen waren er leuke activiteiten.

 • Ames Autobedrijf hoofdsponsor Ames Munnikendevelcup Meer informatie

  Ames Autobedrijf hoofdsponsor Ames Munnikendevelcup

  Hoofdsponsor van vooraanstaand dressuurevenement

  De Munnikendevelcup, kortweg MDC, is een tweedaagse dressuurwedstrijd die jaarlijks door RSV De Hoge Devel in Zwijndrecht wordt georganiseerd. Nieuw is dat Ames Autobedrijf dit jaar als hoofdsponsor optreedt van dit vooraanstaande dressuurevenement dat regionale bekendheid geniet.

 • Volkswagen viert 40 jaar Golf GTI met krachtigste GTI ooit Meer informatie

  Volkswagen viert 40 jaar Golf GTI met krachtigste GTI ooit

  Golf GTI Clubsport

  De Golf GTI bestaat veertig jaar en dat vraagt om een feestje. Volkswagen viert die sportieve mijlpaal met de Golf GTI Clubsport. Met 195 kW/265 pk en een tijdelijk piekvermogen van 290 pk is het de krachtigste productie-GTI ooit. De special edition debuteert op de Frankfurt International Motor Show (IAA) en is in Nederland eind dit jaar te bestellen.

 • Sportieve upgrade van Golf Sportsvan Meer informatie

  Sportieve upgrade van Golf Sportsvan

  Nieuwe R-Line-serie: exclusief vanbinnen en vanbuiten

  Volkswagen speelt in op de trend naar meer individualiteit met de introductie van nieuwe ‘R-Line’-pakketten. De specialisten van Volkswagen’s sportieve tak, Volkswagen R GmbH, hebben twee R-Line-pakketten voor de Golf Sportsvan ontworpen die later deze maand als wereldprimeurs te zien zijn op de Frankfurt International Motor Show (IAA).

 • Karmann Ghia toerrit door de Hoeksche Waard Meer informatie

  Karmann Ghia toerrit door de Hoeksche Waard

  Historische Volkswagen auto's bij Ames Oud-Beijerland

  De Karmann Ghia club organiseerde op zaterdag 5 september een toerrit door de Hoeksche Waard. Ondanks de regen kwamen ruim 50 deelnemers met een Karman Ghia naar het vertrekpunt van de toerrit bij Ames Oud-Beijerland.

 • Euro NCAP geeft topscore voor botsveiligheid Meer informatie

  Euro NCAP geeft topscore voor botsveiligheid

  Sterrenregen voor nieuwe Volkswagen Touran

  De nieuwe Volkswagen Touran is met vlag en wimpel geslaagd voor de Euro NCAP veiligheidstests. De botsveiligheid van de nieuwste generatie Touran werd beloond met de maximale score van vijf sterren en behoort daarmee tot de veiligste auto’s in Europa.

 • De Volkswagen App: nu weet u echt alles van uw Volkswagen Meer informatie

  De Volkswagen App: nu weet u echt alles van uw Volkswagen

  Op afstand verbonden met uw Volkswagen

  De nieuwe Mijn Volkswagen app ‘connect’ een Volkswagen met u als bestuurder. De app helpt u bij zuinig rijden en het bijhouden van uw rittenadministratie. U ontvangt een melding via uw smartphone als uw portier niet is afgesloten, uw auto een lage accustand heeft of een melding bij een storing. Ook kunt u Ames Autobedrijf als dealer instellen zodat u automatisch een melding krijgt voor onderhoud of APK. Wel zo handig! En dankzij de app komt hulp bij pech nog sneller dan voorheen.

 • Amega behaalt Erkend Duurzaam certificaat Meer informatie

  Amega behaalt Erkend Duurzaam certificaat

  Erkenning voor duurzame bedrijfsvoering

  Het certificaat Erkend Duurzaam is een erkenning voor de duurzame bedrijfsvoering van een autodealer. Omdat Amega duurzaamheid doorvoert in de gehele bedrijfsvoering hebben nu alle dealervestigingen van Ames, Van Mill, H-Point en Svenscar het prestigieuze tweejarig certificaat behaald.

 • Zakelijk verantwoord, de Golf Business Edition en Variant Meer informatie

  Zakelijk verantwoord, de Golf Business Edition en Variant

  Volkswagen introduceerde afgelopen juni de Golf en Golf Variant met de nieuwe 1.0 TSI BlueMotion. Deze motor produceert liefst 85kW/115 pk vermogen en stoot slechts 99 gram CO2 per kilometer uit. Dankzij de lage uitstoot geniet de zakelijke berijder van 20% bijtelling.

 • Nieuw: de krachtige plug-in Golf GTE. Meer informatie

  Nieuw: de krachtige plug-in Golf GTE.

  De Golf GTE bewijst dat ongekende sportiviteit en lage bijtelling samengaan. Want niet alleen staat hij garant voor snelle prestaties, maar ook voor 60 maanden lang profiteren van 7% bijtelling: vanaf € 93 netto per maand*.

 • Bruno Martins Indi bij Ames Autobedrijf Meer informatie

  Bruno Martins Indi bij Ames Autobedrijf

  Op dinsdag 23 juni was het dan zover ; de aflevering van de Volkswagen Golf GTI aan voetballer Bruno Martins Indi.

 • Beetle Coupé en Cabrio 2.0 TDI met 20% bijtelling Meer informatie

  Beetle Coupé en Cabrio 2.0 TDI met 20% bijtelling

  Lagere verbruiks- en emissiecijfers, aangescherpte catalogusprijzen

  De 2.0 TDI-uitvoeringen (81 kW/110 pk) van de Beetle Coupé en Cabrio zijn nog zuiniger geworden. De lagere CO2-uitstoot die daaruit voortvloeit, zorgt ervoor dat beide modellen met handgeschakelde vijfbak in aanmerking komen voor 20% bijtelling bij zakelijk gebruik. Extra voordeel: de catalogusprijzen zijn ook gedaald. De Beetle Coupé 2.0 TDI is er nu vanaf 30.130 euro* en de Cabrio vanaf 34.530 euro*.

 • Golf Sportsvan: extra uitrusting en een verlaagde prijs Meer informatie

  Golf Sportsvan: extra uitrusting en een verlaagde prijs

  Extra ruime Golf nu leverbaar vanaf 22.750 euro* - inruilpremies voor alle modellen

  Het nieuwe modeljaar brengt voor de Golf Sportsvan zo zijn voordelen met zich mee. De uitrusting wordt verder uitgebreid en tegelijkertijd dalen de prijzen. De extra ruime en veelzijdige versie van de Golf is er nu vanaf 22.750 euro*. Voor elke Golf Sportsvan geldt bovendien een extra inruilpremie van maximaal 1.500 euro.

 • En de winnaar van de cabrio-actie is..! Meer informatie

  En de winnaar van de cabrio-actie is..!

  SLIEDRECHT – Tijdens de opening van het nieuwe Ames Sales Outlet in Sliedrecht was er veel te beleven. Bezoekers maakten onder andere kans op gratis een weekend cabrio rijden, beschikbaar gesteld door AA Rental, hèt adres voor alle zakelijke...
 • Sponsor event Strijd tegen Kanker Groot Succes! Meer informatie

  Sponsor event Strijd tegen Kanker Groot Succes!

  Het sponsor event Strijd tegen kanker van zaterdag 16 mei was een groot succes. Deze dag stond in het teken van de vriendenclub 'VRIENDEN TEGEN KANKER' die deze zomer zullen deelnemen aan Alpe d'HuZes 2015 . Deze inzamelingsactie-dag is georganiseerd in samenwerking met...
 • Volkswagen Passat 'Leaseauto van het Jaar' Meer informatie

  Volkswagen Passat 'Leaseauto van het Jaar'

  De Volkswagen Passat is uitgeroepen tot 'Leaseauto van het Jaar', een verkiezing van leasemaatschappij Alphabet. De vakjury - lease-experts, fleetowners en een vakjournalist - maakte een shortlist van twaalf genomineerden in de categorieën Economy, Business, Business+ en Executive. Criteria waren onder meer...
 • Gefeliciteerd Polo Meer informatie

  Gefeliciteerd Polo

  Het leven begint bij veertig!

  Van spartaanse lichtgewicht tot trendsetter in het compacte segment Het leven begint bij veertig: gefeliciteerd Polo!

 • Zuinige en sterke nieuwe motor voor de Golf Meer informatie

  Zuinige en sterke nieuwe motor voor de Golf

  De populairste auto van Europa

  De Volkswagen Golf, Golf Variant en Golf Sportsvan zijn nu bij Ames te bestellen met een nieuwe 1.0 TSI-benzinemotor. Deze krachtige en zuinige driecilinder krijgt Volkswagen’s zuinigheidslabel BlueMotion. Alle 1.0 TSI BlueMotion-modellen komen in aanmerking voor 20% bijtelling.

 • De nieuwste Volkswagen commercial Meer informatie

  De nieuwste Volkswagen commercial

  Een kinderwagen die automatisch remt. Een fiets met hulpfunctie voor achteruitrijden met aanhanger. Logisch toch? In onze nieuwe commercial ziet u Volkswagen rijders die zó gewend zijn aan de kwaliteit en de innovatieve features, dat ze echt overal meer van verwachten.

 • Golf Sportsvan ‘ANWB Trekauto van het Jaar’ Meer informatie

  Golf Sportsvan ‘ANWB Trekauto van het Jaar’

  De Volkswagen Golf Sportsvan is door vaktijdschrift Kampeer en Caravan Kampioen van de ANWB uitgeroepen tot ‘Trekauto van het Jaar 2015’. De extra ruime en veelzijdige Golf was tevens winnaar in de MPV-klasse. Beide eervolle titels onderstrepen zijn geschiktheid als vakantieauto nog eens extra.

 • Volkswagen Passat auto van het jaar 2015 Meer informatie

  Volkswagen Passat auto van het jaar 2015

  Ook Nederlandse juryleden spreken zich uit voor maatstaf in zakelijk segment

  De Volkswagen Passat is uitgeroepen tot Auto van het Jaar 2015. Een Europese jury van 58 vakspecialisten koos de Passat als winnaar uit de zeven genomineerden. De uitslag van de verkiezing werd vandaag in Genève bekendgemaakt, een dag vóór de start van de internationale autoshow aldaar.

 • Familie-auto pur sang: de geheel nieuwe Volkswagen Touran Meer informatie

  Familie-auto pur sang: de geheel nieuwe Volkswagen Touran

  Ruim, zeer comfortabel en met de nieuwste technieken

  Begin maart zorgt Volkswagen met de compleet nieuwe Touran voor een wereldprimeur op de autosalon van Genève. De veelzijdige, comfortabele familie-auto is in formaat gegroeid en is toch lichter. Mede dankzij nieuwe motoren is hij ook tot 19% zuiniger. De Touran is er bovendien met een keur aan comfort-, assistentie- en infotainmentinnovaties.

 • Hete Golf Varianten - GTD en R - geprijsd Meer informatie

  Hete Golf Varianten - GTD en R - geprijsd

  Sportieve uitvoeringen van Golf Variant in mei bij Ames

  Volkswagen heeft de twee meest sportieve uitvoeringen van ruimtewonder Golf Variant geprijsd. De GTD is de krachtigste dieselversie van het Golf Variant-gamma. Hij wordt leverbaar vanaf 39.190 euro*.

 • Nieuwe Volkswagen up! voor winnaar Sint-Kerst Loterij Meer informatie

  Nieuwe Volkswagen up! voor winnaar Sint-Kerst Loterij

  De Sint-Kerst Loterij, die zes weken lang werd gehouden in Winkelcentrum Walburg, leverde maar liefst honderd winnaars op. Toch bleef de spanning er tot zaterdag 10 januari goed in, want er kon er maar één de winnaar zijn van de hoofdprijs; een nieuwe Volkswagen up! De uitslag werd door de organisatie van Winkelcentrum Walburg en hoofdsponsor Ames Autobedrijf rond 16.30 uur bekendgemaakt door één van de honderd ingevulde loten van de kanshebbers uit de stapel te trekken.

 • Uitreiking Sterrenburg-actie nieuwe Volkswagen up! Meer informatie

  Uitreiking Sterrenburg-actie nieuwe Volkswagen up!

  Er waren veel december-activiteiten in Winkelcentrum Sterrenburg, dat zal geen enkele bezoeker aan het gezellige winkelcentrum zijn ontgaan. De meest spectaculaire was een actie waarmee bij de winkeliers een kaart met een unieke code kon worden verkregen waarmee men een gloednieuwe Volkswagen UP kon winnen, beschikbaar gesteld door Ames Autobedrijf.

 • Toekijken hoe je Volkswagen zichzelf parkeert Meer informatie

  Toekijken hoe je Volkswagen zichzelf parkeert

  Computers en auto’s smelten steeds meer samen. De mogelijkheden die dit op korte termijn biedt, laat Volkswagen zien op de CES in Las Vegas, de belangrijkste elektronicabeurs ter wereld. Het spectrum van de innovaties van Volkswagen reikt van handgebaarbediening tot draadloos opladen en volautomatisch autonoom parkeren.

 • Volkswagen Passat GTE Meer informatie

  Volkswagen Passat GTE

  De Passat GTE komt begin september dit jaar naar Nederland. De Passat ‘plug-in’ is een auto waar Nederland naar uitkijkt. Niet in het minst omdat hij bij registratie in 2015 een fiscale bijtelling van slechts 7% kent. Vanaf begin augustus is de Passat GTE bestelbaar bij Ames Autobedrijf.

 • AA Lease wederom beste leasemaatschappij van Nederland! Meer informatie

  AA Lease wederom beste leasemaatschappij van Nederland!

  AA Lease is wederom uitgeroepen tot beste leasemaatschappij van het jaar. Dit kwam naar voren na uitgebreid onafhankelijk onderzoek, uitgevoerd door Vereniging Auto van de Zaak (VAvdZ) en Tevreden.nl. Met maar liefst een 8,8 als gemiddelde rapportcijfer mag AA Lease zich voor het tweede jaar op rij beste leasemaatschappij van Nederland noemen. Ook dit jaar kregen alle berijders de mogelijkheid om de eigen leasemaatschappij te beoordelen op verschillende aspecten. In totaal hebben ruim 6.300 berijders een enquête ingevuld.

 • EV-Box bij Ames Autobedrijf Dordrecht Meer informatie

  EV-Box bij Ames Autobedrijf Dordrecht

  De EV-Box, het meest gebruiksvriendelijke oplaadstation is nu beschikbaar bij Ames Autobedrijf en wordt aangeboden voor particuliere en zakelijke rijders. Met de EV-Box zijn onder andere de nieuwe Golf GTE en Audi E-tron al binnen drie uur volledig opgeladen. In de Volkswagen showroom en op het parkeerterrein van Ames Autobedrijf Dordrecht zijn enkele oplaadpunten te vinden.

 • Sfeerimpressie introductie nieuwe Passat Meer informatie

  Sfeerimpressie introductie nieuwe Passat

  Op donderdagavond 27 november vond de introductie plaats van de nieuwe Volkswagen Passat in de showroom van Ames Dordrecht!

 • Zeven dingen die nog niemand wist over de 40-jarige Golf Meer informatie

  Zeven dingen die nog niemand wist over de 40-jarige Golf

  Al vier decennia wereldwijde publiekslieveling

  De Golf werd geboren in 1974 en viert dit jaar dus zijn 40e verjaardag. Elk van de zeven generaties is op zijn eigen manier trendsettend geweest, maar toch herkenbaar gebleven als Golf. Miljoenen mensen over de wereld kennen de Golf dan ook. Toch zijn er heel wat zaken die bijna niemand van de bestseller weet.

 • Ames Autobedrijf sponsort SHO Dames B1 Meer informatie

  Ames Autobedrijf sponsort SHO Dames B1

  Geen zorgen voor de winter voor de dames van SHO B1 uit Oud-Beijerland, want sinds kort lopen zij in nieuwe winterjassen die gesponsord zijn door Ames Autobedrijf. Ames Autobedrijf is blij dat zij door middel van deze sponsoring kan bijdragen aan het sportieve plezier van de dames van SHO B1!

 • Zuinigste auto ter wereld op Nederlandse bodem Meer informatie

  Zuinigste auto ter wereld op Nederlandse bodem

  Op de 11e van de 11e heeft de eerste Volkswagen XL1 een Nederlands kenteken gekregen. Een passende datum voor het meest innovatieve model dat Volkswagen ooit bouwde. De XL1 heeft namelijk een vastgesteld verbruik van 1 op 111 en is daarmee de zuinigste productie-auto ter wereld.

 • Consumentenbond: up! is ‘Beste uit de test’ Meer informatie

  Consumentenbond: up! is ‘Beste uit de test’

  Volkswagen up! en Golf maken hun goede reputatie waar.

  De Volkswagen up! is door de Consumentenbond uitgeroepen tot ‘Beste uit de test’ in de categorie stadsauto’s. Het is voor het eerst dat de consumentenorganisatie dit predicaat ook aan auto’s toekent.

 • Langer gratis navigatie-updates voor Volkswagens Meer informatie

  Langer gratis navigatie-updates voor Volkswagens

  De termijn voor gratis updates van het Discover Pro- en Discover Media-navigatiesysteem wordt sterk uitgebreid. Deze zijn te vinden in de vernieuwde Polo, de Golf-familie en de nieuwe Passat. Nu zijn eigenaren nog gewend aan een termijn van drie jaar. Dit wordt voor nieuwe én al afgeleverde modellen opgerekt tot minimaal vijf jaar ná het uit productie gaan van de systemen.

 • Nieuw: de Volkswagen Touareg vanaf € 75.750,- Meer informatie

  Nieuw: de Volkswagen Touareg vanaf € 75.750,-

  De vernieuwde Volkswagen Touareg is per direct te bestellen bij Ames Autobedrijf en medio oktober start de levering. Ruim op tijd dus voor het wintersportseizoen, om zijn kracht en comfort op weg naar de pistes te beproeven. In de bergen én bij het trekken van aanhangers is 4Motion-vierwielaandrijving dé bondgenoot.

 • Mevrouw Van den Berg vijftig jaar trouw aan Volkswagen! Meer informatie

  Mevrouw Van den Berg vijftig jaar trouw aan Volkswagen!

  Mevrouw A. (Alie) van den Berg bracht onlangs haar Polo naar Ames Autobedrijf voor een onderhoudsbeurt. Op zich niets bijzonders. Totdat ze vertelt dat ze al vijftig jaar Volkswagen rijdt, de Polo is haar twaalfde auto van het Duitse merk. Servicemanager Adrie van Beveren wilde dat moment niet zo maar voorbij laten gaan.

 • Klantenservice

  Heeft u een vraag of opmerking? Wij helpen u graag verder.

  Tel: 078 - 6143322

  Stuur ons een e-mail Werkplaatsafspraak maken Zoek een vestiging
 • Black Friday

  Black Friday Vrijdag 24 en zaterdag 25 november profiteert u tijdens Black Friday van unieke hoge kortingen op speciale voorraadmodellen van alle Ames merken, dus ook op enkele Volkswagens. Houd deze pagina goed in de gaten, meer informatieve over concrete Black Friday aanbiedingen vindt u hier. Bekijk deze aktie
 • Volkswagen Golf Sportvan actie

  Volkswagen Golf Sportvan actie Ames Sales Outlet biedt samen met Ames Occasioncentrum diverse jong gebruikte Volkswagen Golf Sportsvan uitvoeringen aan tegen scherpe actietarieven. Alle actiemodellen zijn voorzien van het Beter dan Nieuw label, dit label geeft u zeven zekerheden bij het kopen van een jong gebruikte auto. We hebben een beperkte voorraad dus wees er snel bij, want op=op. Bekijk deze aktie
Cookies | Privacyverklaring | Disclaimer | Sitemap | Copyright © 2017 Ames Autobedrijf