Nieuwe Volkswagen Up!

The only way is up!

Een volwassen Volkswagen, maar dan geconcentreerd. Dat is de nieuwe up! Eén van de ruimste, veiligste en vooral leukste auto's in z'n klasse, ook vanwege de hoge restwaarde. The only way is up!

De nieuwe up! is een opvallende verschijning. Niet alleen door z’n stoere en herkenbare ontwerp, maar ook door alle stylingmogelijkheden. Fel gekleurde velgen, contrasterende spiegelkappen, speciale striping, het kan allemaal. De enige optie die u niet heeft, is op de achtergrond blijven.


De nieuwe up! is leverbaar vanaf €13.219,- óf privé te leasen vanaf €209,- per maand!

Wilt u meer informatie over de nieuwe up! ontvangen?  Bel ons 078 - 6143322, e-mail info@ames.nl of gebruik de onderstaande button om contact met ons op te nemen. Of maak een afspraak voor een proefrit.

Meer informatie over de up! aanvragen 

Bekijk een exclusieve preview van de Volkswagen up! 

Een opvallende verschijning!

Dankzij slim gebruik van de ruimte wordt elke vierkante centimeter optimaal benut en zit u zowel voor als achter zeer comfortabel. Bovendien kunt u kiezen voor vier deuren en heeft de up! de grootste bagageruimte in z’n klasse.

De tijd dat meer auto bijna automatisch meer veiligheid betekende, ligt ver achter ons. Helemaal als je kijkt naar de doordachte constructie en de slimme veiligheidssysteem van de nieuwe up! Dankzij onder meer een extra verstevigde achterklep, City Emergency Braking én ESP scoort hij vijf sterren in de NCAP test. Daarmee is de up! de veiligste in z’n klasse. 

Smiley faceSmiley face  
Smiley face Smiley face    

De nieuwe up! beats. Alleen live klinkt beter.

De nieuwe up! beats verlegt de grenzen van geluidskwaliteit in auto’s. Want dankzij het BeatsAudio systeem met 300 watt 8‐kanaals versterker, 6 luidsprekers en een krachtige subwoofer geniet je van je favoriete muziek als nooit tevoren. Bovendien is de up! beats ook een openbaring wat betreft ruimte, prestaties en comfort.Vraag gratis meer info aan!


Cookies | Privacyverklaring | Disclaimer | Sitemap | Copyright © 2017 Ames Autobedrijf