Gezamenlijk investeren in kwaliteit bedrijventerreinen


Ondernemers van Dordtse Kil I, II en Amstelwijck-West en de ondernemers van de Handelskade hebben het initiatief genomen voor een "bedrijveninvesteringszone" (BIZ) op de Westelijke Dordtse Oever.

In een bedrijveninvesteringszone investeren de ondernemers samen in een aantrekkelijke bedrijfsomgeving. Op 15 december 2017 hebben de ondernemers en gemeente hun handtekening gezet onder de uitvoeringovereenkomsten.

Op de Handelskade gaat men aan de slag met het verbeteren van de veiligheid en kwaliteit van het bedrijventerrein. Voorzitter Reinier de Koning: "De BIZ verbindt en brengt de ondernemers uit het gebied samen. Samen sta je sterk en kom je sneller en effectiever tot het gewenste resultaat. Momenteel wordt bijvoorbeeld de laatste hand gelegd aan het plan voor een slagboom in combinatie met registratie om daarmee de veiligheid te optimaliseren. De BIZ is een goede gesprekspartner voor de ondernemers en gemeente bij de aankomende veranderingen in het gebied van de Dordtse Mijl – Handelskade."

Wethouder Jasper Mos is erg tevreden met de nieuwste initiatieven op de Westelijke Dordtse Oever: "Met deze derde en vierde bedrijveninvesteringszone beslaan we een groot gedeelte van de Westelijke Dordtse Oever. Daarmee kan voor dit hele gebied gezamenlijk de schouders gezet worden onder het verbeteren van de kwaliteit van de bedrijventerreinen. Dat is niet alleen goed voor de bedrijven en hun werknemers, maar vergroot ook de aantrekkelijkheid van de gehele Westelijke Dordtse Oever als vestigingslocatie."


 

 

 • Klantenservice

  Heeft u een vraag of opmerking? Wij helpen u graag verder.

  Tel: 078 - 6143322

  Stuur ons een e-mail Werkplaatsafspraak maken Zoek een vestiging
 • Golf en Passat Highline Business R extra luxe en sportief

  Golf en Passat Highline Business R extra luxe en sportief Highline Business R staat voor 'luxueus, zakelijk en sportief’. De nieuwe Volkswagen Golf en Passat Highline Business R-uitvoeringen zijn niet alleen riant uitgerust, maar ogen van buiten en van binnen extra sportief dankzij het standaard R-Line exterieur- en interieurpakket. De Golf en Passat Highline Business R zijn per direct leverbaar vanaf respectievelijk € 31.150 en € 40.790. Bekijk deze aktie
 • Extra luxe Golf Sportsvan Highline Edition

  Extra luxe Golf Sportsvan Highline Edition De recent vernieuwde Volkswagen Golf Sportsvan heeft alle eigenschappen van de Golf, maar is nog veelzijdiger dankzij een zee aan bagageruimte, een hogere instap en een verschuifbare achterbank. Als nieuwe Highline Edition is hij bovendien uitgerust met alles wat een Volkswagen-rijder zich maar kan wensen. Deze extra luxe uitvoering is er al vanaf € 33.090 en biedt een klantvoordeel tot € 2.890. Bekijk deze aktie
Cookies | Privacyverklaring | Disclaimer | Sitemap | Copyright © 2018 Ames Autobedrijf