De T-Roc
 

Op 23 augustus presenteerde Volkswagen de T-Roc, een gloednieuwe ruime cross-over die gezien kan worden als de SUV vorm van de populaire Volkswagen Golf. Deze grotere broer is verregaand te personaliseren en biedt een groot aantal innovatieve features, efficiënte motoren tot 140 kW/190 pk en geavanceerde veiligheidssystemen. De T-Roc wordt vanaf begin december leverbaar in Nederland; prijzen en specificaties worden binnenkort bekend.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuinige turbomotoren
De T-Roc wordt geleverd met zuinige TSI en TDI turbomotoren met vermogens tussen 85 kW/115 pk en 140 kW/190 pk. Daarnaast zijn de topversies standaard uitgerust met DSG-automaat en/of 4MOTION-vierwielaandrijving.
Al deze componenten maken de T-Roc een absolute veelzijdige auto.

Riante binnenruimte
De T-Roc is een compacte SUV met voorwiel- of vierwielaandrijving en combineert de robuustheid van een SUV met de wendbaarheid van een sportieve hatchback. Met volop ruimte voor vijf personen en met 1.290 liter bagageruimte is de T-Roc een geschikte gezinsauto. Op het gebied van veiligheid kent de T-Roc tal van innovatieve assistentiesystemen, zoals standaard ingebouwd Front Assist met City Emergency Braking en Lane Assist. Zo bent u optimaal voorbereid om met de robuuste auto op pad te gaan.


Active Info Display
Ook de nieuwe T-Roc is verbonden met de nieuwe generatie Active Info Display en infotainmentsystemen. Beide systemen zijn geoptimaliseerd voor een hele reeks online services, smartphone-apps en Volkswagen Car-Net. Het infotainmentsysteem met 8-inch touchscreen kan worden uitgebreid met App Connect, dat MirrorLink™, Apple CarPlay™ en Android Auto™ integreert. Ook biedt Volkswagen het Security & Service-pakket aan, met onder meer Emergency Service en Automatic Accident Notification.
Vraag gratis meer info aan!


Cookies | Privacyverklaring | Disclaimer | Sitemap | Copyright © 2017 Ames Autobedrijf