De nieuwe Volkswagen Polo


 

De nieuwe Polo is op alle fronten gegroeid. Hij oogt volwassen, krachtig en is nog altijd een echte Polo. Vergeleken met zijn voorganger is de nieuwe Polo in de lengte en breedte gegroeid en ook zijn wielbasis maakt een forse stap vooruit. Daardoor is de nieuwe Polo vanbinnen aanzienlijk ruimer.

De nieuwe Volkswagen Polo staat vanaf 21 oktober bij ons in de showroom. Vanaf dit moment kunt u de Volkswagen Polo ook ervaren door middel van een proefrit. 

Vraag direct een proefrit aan.

Exterieur

De nieuwe Polo is onder meer herkenbaar door de nieuwe achterlichten, de aflopende daklijn en zijn brede schouders. Dit maakt het nieuwe design van de Polo sportief en tijdloos. Ook beschikken alle Polo's standaard over dagrijverlichting en zitten er mooie mistlampen in de voorbumper. Daarnaast zorgt de nieuwe geïntegreerde achterspoiler voor een dynamisch design en het scherpe karakter van deze Polo.

Interieur

Danzij een uitgebreid assortiment aan uitrustingsmogelijkheden kunt u de nieuwe Polo geheel naar uw eigen wens samenstellen. Ook het interieur heeft een upgrade gekregen. Zo is er het Active info Display, een nieuwe infotainmentsystemen en een opbergvak dat automatisch en draadloos uw mobiel oplaadt.