APK

Volkswagen APK bij Ames AutobedrijfTijdens de APK worden alle belangrijke onderdelen van uw auto nagekeken. Ames kan de APK uitstekend voor u uitvoeren, wij kennen uw auto immers als geen ander. Het is raadzaam om uw APK te combineren met een grote onderhoudsbeurt, voor Volkswagen-inclusief leden is de APK dan gratis.

Let op: op zaterdag is het niet mogelijk om uw Volkswagen APK te laten keuren.

Werkplaatsafspraak maken


Gratis APK in combinatie met onderhoud

Wanneer u de APK in combinatie met onderhoud laat uitvoeren dan is de APK  gratis. Mocht na de keuring een reparatie nodig zijn, dan is uw Volkswagen in de meest ervaren handen. Vooraf ontvangt u een heldere offerte en krijgt u twee jaar garantie op zowel de onderdelen als de reparatie.

 

Wettelijk verplicht.

De APK (Algemene Periodieke Keuring) is wettelijk verplicht. Het doel hiervan is de verkeersveiligheid te verbeteren en het milieu te beschermen. Wanneer en hoe vaak uw auto naar de APK moet, hangt af van de leeftijd van uw auto en het brandstof type.

Meer info over APK-keuring

 

Wat kost een APK bij Ames?

- Losse APK € 25,-

- APK icm onderhoud gratis • Klantenservice

  Heeft u een vraag of opmerking? Wij helpen u graag verder.

  Tel: 078 - 6143322

  Stuur ons een e-mail Werkplaatsafspraak maken Zoek een vestiging
 • Black Friday

  Black Friday Vrijdag 24 en zaterdag 25 november profiteert u tijdens Black Friday van unieke hoge kortingen op speciale voorraadmodellen van alle Ames merken, dus ook op enkele Volkswagens. Houd deze pagina goed in de gaten, meer informatieve over concrete Black Friday aanbiedingen vindt u hier. Bekijk deze aktie
 • Volkswagen Golf Sportvan actie

  Volkswagen Golf Sportvan actie Ames Sales Outlet biedt samen met Ames Occasioncentrum diverse jong gebruikte Volkswagen Golf Sportsvan uitvoeringen aan tegen scherpe actietarieven. Alle actiemodellen zijn voorzien van het Beter dan Nieuw label, dit label geeft u zeven zekerheden bij het kopen van een jong gebruikte auto. We hebben een beperkte voorraad dus wees er snel bij, want op=op. Bekijk deze aktie
Cookies | Privacyverklaring | Disclaimer | Sitemap | Copyright © 2017 Ames Autobedrijf