APK

Volkswagen APK bij Ames Autobedrijf

Tijdens de APK worden alle belangrijke onderdelen van uw auto nagekeken. Ames kan de APK uitstekend voor u uitvoeren, wij kennen uw auto immers als geen ander. Het is raadzaam om uw APK te combineren met een grote onderhoudsbeurt, voor Volkswagen-inclusief leden is de APK dan gratis.

Let op: op zaterdag is het niet mogelijk om uw Volkswagen APK te laten keuren.

Gratis APK in combinatie met onderhoud

Wanneer u de APK in combinatie met onderhoud laat uitvoeren dan is de APK  gratis. Mocht na de keuring een reparatie nodig zijn, dan is uw Volkswagen in de meest ervaren handen. Vooraf ontvangt u een heldere offerte en krijgt u twee jaar garantie op zowel de onderdelen als de reparatie.

Wettelijk verplicht.

De APK (Algemene Periodieke Keuring) is wettelijk verplicht. Het doel hiervan is de verkeersveiligheid te verbeteren en het milieu te beschermen. Wanneer en hoe vaak uw auto naar de APK moet, hangt af van de leeftijd van uw auto en het brandstof type.

Wat kost een APK bij Ames?

- Losse APK €25,-

- APK icm onderhoud gratis

 

Maak direct een afspraak voor een APK keuring:

Werkplaatsafspraak maken • Klantenservice

  Heeft u een vraag of opmerking? Wij helpen u graag verder.

  Tel: 078 - 6143322

  Stuur ons een e-mail Werkplaatsafspraak maken Zoek een vestiging
 • Volkswagen Polo R-Line nu extra voordelig!

  Volkswagen Polo R-Line nu extra voordelig! Nu direct uit voorraad leverbaar bij Ames Autobedrijf, de Volkswagen Polo R-Line met extra groot voordeel. Bekijk deze aktie
 • De nieuwe Volkswagen Golf

  De nieuwe Volkswagen Golf De nieuwe Golf modellen staan voor u klaar met innovaties en technologieën die het dagelijkse leven makkelijker maken. Bekijk deze aktie
Cookies | Privacyverklaring | Disclaimer | Sitemap | Copyright © 2017 Ames Autobedrijf