Aircoservice


Uw airconditioning verhoogt het comfort tijdens het autorijden. Een airco zorgt voor een aangename temperatuur in uw auto en houdt stof, uitlaatgassen en pollen buiten. Regelmatige controle van uw airco is erg belangrijk, maar wordt vaak vergeten. Na controle van uw airco weet u of uw aircosysteem nog optimaal functioneert of dat er extra onderhoud of een anti-geurbehandeling nodig is.

 

Bij Ames kunt u kiezen voor de volgende airco onderhoudsopties:

 

Vervangen van stof- en pollenfilter

Als het huidige filter stofdeeltjes, uitlaatgassen en pollen onvoldoende tegenhoudt, moet het filter vervangen worden. Na vervanging bent u weer zeker van schone lucht in uw Volkswagen. Het filter kan worden vervangen vanaf € 19,95.

Airco geurbehandeling

Door een vochtig klimaat en temperatuurwisselingen in uw aircosysteem, is de kans op bacterie- en schimmelgroei groot. Dit leidt tot nare, muffe luchtjes uit de ventilatieroosters. Om dat tegen te gaan, bevelen wij een airco geurbehandeling aan. Zo bent u weer zeker van schone en frisse lucht. Een airco geurbehandeling kost € 59,-.

Airco onderhoudsbeurt nu € 99,-

‘Koudemiddel’ in het aircosysteem zorgt voor de koelende werking. Per jaar verliest het systeem ongeveer 10% van zijn koudemiddel. Daardoor neemt ook de werking van het aircosysteem geleidelijk af. Dit kan schade veroorzaken aan uw airco, met hoge reparatiekosten tot gevolg.

Met de airco onderhoudsbeurt bent u verzekerd van een volledige behandeling van uw aircosysteem (lekkage en/of defecten uitgesloten). De airco onderhoudsbeurt kost nu slechts € 99,-, (incl. gratis geurbehandeling) indien u de afspraak online boekt.

Maak direct een afspraak voor onderhoud aan uw airco:

Werkplaatsafspraak maken

´╗┐ • Klantenservice

  Heeft u een vraag of opmerking? Wij helpen u graag verder.

  Tel: 078 - 6143322

  Stuur ons een e-mail Werkplaatsafspraak maken Zoek een vestiging
 • Volkswagen Polo R-Line nu extra voordelig!

  Volkswagen Polo R-Line nu extra voordelig! Nu direct uit voorraad leverbaar bij Ames Autobedrijf, de Volkswagen Polo R-Line met extra groot voordeel. Bekijk deze aktie
 • De nieuwe Volkswagen Golf

  De nieuwe Volkswagen Golf De nieuwe Golf modellen staan voor u klaar met innovaties en technologieën die het dagelijkse leven makkelijker maken. Bekijk deze aktie
Cookies | Privacyverklaring | Disclaimer | Sitemap | Copyright © 2017 Ames Autobedrijf