Profiteer nu nog van 15% bijtelling

Lease nu nog een Volkswagen GTE en bespaar tot € 8.000 op uw bijtelling

Volkswagen GTE

Per 1 januari 2017 geldt ook voor plug-in hybride auto’s een bijtelling van 22%. 2016 was daarmee het laatste jaar dat u een Volkswagen GTE kunt rijden met maar 15% bijtelling, maar Ames heeft nog een aantal Volkswagens GTE op voorraad voor u!

Om u optimaal te laten profiteren van deze kans zijn de Golf GTE en Passat GTE vanaf nu bij Ames Autobedrijf verkrijgbaar als extra rijk uitgeruste Connected Series.

Profiteer nu nog van 15% bijtelling

De Volkswagen GTE is dus niet alleen zuinig voor het milieu maar ook voor uw portemonnee. Lease een Volkswagen Passat Variant GTE met slechts 15% bijtelling, dan bespaart u € 8.000 in 5 jaar tijd.

Ook op de Volkswagen Passat Limousine GTE en Volkswagen Golf GTE bespaart u flink. Op de Passat Limousine GTE bespaart u € 7.620 en op de Golf GTE € 6.900 in 5 jaar tijd.

Wilt u meer informatie ontvangen over een Volkswagen GTE of de bijtellingsregels? Neem contact op via 078 - 6484201, info@ames.nl of gebruik het onderstaande contactformulier.

Lees meer over over de 15% bijtelling op de Volkswagen Golf en Passat GTE in het augustusnummer van Drechtsteden Business.  

Bekijk onze voorraad
Volkswagen Passat GTE

Bekijk onze vooraad
Volkswagen Golf GTE  Vraag gratis meer info aan!


 • Klantenservice

  Heeft u een vraag of opmerking? Wij helpen u graag verder.

  Tel: 078 - 6143322

  Stuur ons een e-mail Werkplaatsafspraak maken Zoek een vestiging
 • Black Friday

  Black Friday Vrijdag 24 en zaterdag 25 november profiteert u tijdens Black Friday van unieke hoge kortingen op speciale voorraadmodellen van alle Ames merken, dus ook op enkele Volkswagens. Houd deze pagina goed in de gaten, meer informatieve over concrete Black Friday aanbiedingen vindt u hier. Bekijk deze aktie
 • Volkswagen Golf Sportvan actie

  Volkswagen Golf Sportvan actie Ames Sales Outlet biedt samen met Ames Occasioncentrum diverse jong gebruikte Volkswagen Golf Sportsvan uitvoeringen aan tegen scherpe actietarieven. Alle actiemodellen zijn voorzien van het Beter dan Nieuw label, dit label geeft u zeven zekerheden bij het kopen van een jong gebruikte auto. We hebben een beperkte voorraad dus wees er snel bij, want op=op. Bekijk deze aktie
Cookies | Privacyverklaring | Disclaimer | Sitemap | Copyright © 2017 Ames Autobedrijf